2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه برای این مقاصد گوشیو مخفی نمیکنن که عشقم😂 میزارنش جلو چشم

جلو چشم نبود اگه خانمش ازکجا میتونسته پیدا کنه . اگه قراربود مخفی باشه بدون خانمش که سهله جدشم نمیتونست گوشیشو پیدا کنه مگر مشنگ باشه شوهره🤭

😊
جلو چشم نبود اگه خانمش ازکجا میتونسته پیدا کنه . اگه قراربود مخفی باشه بدون خانمش که سهله جدشم نمیتو ...

مشنگ بوده دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچم یکسالشه همش میگم میتونم با بچه کوچیک

با دیدن گوشی نوکیا ساده که چیزی ام توش پیدا نکردی

تا ته راه و رفتی

فکر کردی به همین راحتی طلاق گرفتی و جدا شدی ازش و تمام

و الان دغدغه ت اینه با یه بچه یک ساله چی میخاد به سرت بیاد

اسی‌جان فدات بشم تا چیزی ثابت نشده واسه خودت نبر و ندوز

یه کم صبر داشته باش و عاقلانه تصمیم بگیر

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

خدا مرگ خونواده هاشون بده😒خونواده هاشونم یکی هستن از خودشون بدتر... خونواده ی همسرم وقتی فهمیدن معت ...

غریبه اند یا فامیلی همسایه ای چیزی؟

نتونستی دوران آشنایی و نامزدی خانواده شو بشناسی؟

تقریبا از همون اولش خانواده خودشونو نشون میدن

شاید پسرا فاز عشق و عاشقی بگیرن آدم متوجه بدی هاشون نشه اما خانواده ها نه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اره توماشین بود ی بسته قرص متادون خالی بودتوکیفش پیداکردم

وقتی به روش اوردی چی گفت؟ شاید میخواسته فیلم پ و ر ن ببینه چون شوهر خودم از مجردی معتاد این فیلما بود الانم کار کردن با گوشی هوشمند رو زیاد وارد نیس یعنی بلد نیس سابقه ی گوشیش رو پاک کنه یکی دوبار نگاه کرده و من فهمیدم و دعوا راه انداختم.... 

میدونم حس خیلی بدیهههه خودش چی گفته؟

قسم جون بچش خورد ک خیانت نکرده گفت ازتابستون خط گرفتم گفتم چرانگفتی شماره خطشم نداد این داره ی غلطی میکنه بااین گوشی

وقتی به روش اوردی چی گفت؟ شاید میخواسته فیلم پ و ر ن ببینه چون شوهر خودم از مجردی معتاد این فیلما بو ...

میخندید وگفت گوهخوردی رفتی سرگوشی منم گفتم جدامیشم ازت اخه شوهرمن هیچوقت نیس اخرشب ازکارمیاد بخادببینه بااون گوشیش میبینه