نه عزیزم معاینه اسیب نمیزنه خیلی خوبه بری و گواهی سلامت بگیری که فردا اگه خواستن بهت تهمت بزنن بتونی از خودت دفاع کنی من خودم رفتم گرفتم به همه هم توصیه میکنم طلا که پاکه چه منتش به خاکه
نه عزیزم معاینه اسیب نمیزنه خیلی خوبه بری و گواهی سلامت بگیری که فردا اگه خواستن بهت تهمت بزنن بتونی ...
وا
طلایی که پاکه نمیذاره خاک بی اهمیت دربارش حرف بزنه نه اینکه طلا بودنشو بده چک کنن
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
عزیزم تو شرایطش دیگه این حرف ها کسی اهمیت نمیده فقط رو برگه میشه ثابت کنی
اهمیت ندن به کی چه ربطی داره وا
مردم غلط بکنن درباره خصوصی ترین چیز من نظر بدن😶عزیزم آدم شرم میکنه یکی اینقد وقیح باشه و بخوای باهاش بجنگی
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
آره منم موافقم. اگه شک دارم کسی دختره یا نه خب باهاش ازدواج نکنن😐 شرط اول ازدواج اعتماده
آره والاه ، فقط این نیست که لابد بری بیرون میگن رفت دنبال ...😶مردم همیشه حرف میزنن