2777
2789
عنوان

تو رو خدا وقت ازدواج چشماتون و باز کنید و خودتون و بدبخت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 115 پست

کاش اینو هم‌سن های دهه هشتادی من بفهمن که نصفشون ازدواج اول رو رد کردن در شرف ازدواج دومن/:

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شما جای من باشید تو یه زندگی غلط می مونید به خاطر این که بچه ها پدر داشته باشن یا جدا میشید با ب ...

بستگی داره مشکل چی باشه؟ و چقدر تلاش برای حلش شده باشه؟ و مرد خوبی برای شما نیست آیا پدر خوبی هم نیست؟

همچنین عزیزم ولی مهمم نیست نشدم سیع کنیم موفق باشیم بیشتر تو نگاه جامع و فامیل ها یه جوریه دختر ۲۷ ...

شهر کوچیک زندگی می‌کنی ؟ 

خیلی نگاه آدما اذیتم می‌کنه اینکه میگن ایشالا قسمت تو یاهمچین حرفا خیلی اذیت میشم حس بدی دارم ولی به جهنم همین آدما فردا برم با یک پسر بدبخت بشم هم باز حرف دارن

نمیدونیم بخندیم یا گریه کنیم

بخدا نصف دهه شصتی ها هنوز مجردا اونوقت دخترای دهه هشتادی ...یه مشکل دیگه اینکه همه شوهراشونم ۱۰ سال از خودشون بزرگ‌تره/: 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

وای خداااااا بخدا با خوندنش یاد دردای خودمم افتادم خدا بهت صبر بده عزیزمپدر و مادرت در قید حیاتن؟

بله هستن 

مامانم شب عروسیم پیر شد شکسته شد 

تک دخترش بااونهمه زیبایی هوش خواستگار رفت زن کی شد 

فکر میکردم من خیلی قوی هستم میتونم تغییر بدم ولی ۳۰ سالگی رو رد  ‌کردم قشنگ شکستنمو فهمیدم 

خنده هام رفت صورتم مثل زن ۶۰ ساله شد 

دیگه صبری نمونده 

تقصیر خودم بود ...

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من تقریبا قبلش میدونستم اما بخاطر حماقم‌.......اما ۸۰ درصد ذاتشو بعد زیر یه سقف رفتن نشون داد

یعنی چطوری شد میشه بگی ما مجردا بدونیم 

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
بستگی داره مشکل چی باشه؟ و چقدر تلاش برای حلش شده باشه؟ و مرد خوبی برای شما نیست آیا پدر خوبی هم نیس ...

اعتیاد داره هیچ اینده ای نداریم نه خونه ای نه پس اندازی در مضیقه نیستیم ولی هیج جوره اخلاقمون بهم نمیخوره

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
دقت استفاده از عقل استفاده از خانواده و بزرگتر عاقل و دلسوز

من یه بار جدا شدم و یا هرکی میرم ت رابطه اونم مجازی بوده نمیسازم حس میکنم باید درست انتخاب کنم ولی همشون اولش خوبن

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
شهر کوچیک زندگی می‌کنی ؟ خیلی نگاه آدما اذیتم می‌کنه اینکه میگن ایشالا قسمت تو یاهمچین حرفا خیلی اذی ...

اره بابا اگه کار داری تمرکزت رو کارت باشه یا یه کار جدید شروع کن خودم تو فکر آنلاین شاپم 

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
میدونی چرا؟

چرا؟

یعنی چطوری شد میشه بگی ما مجردا بدونیم

قبلش ۹۰ درصد عالی بود مهربون با کلاس با شخصیت 

گوش شنوا  آدم خوشتیپ  ولی مثلا میفهمیدم خسیسه گفتم درست میشه دیگه حالا مجرده خام ه اما نفهمیدم که بابا این همینه احمق دنبال کدوم درست شدنی؟ کسی که خانوادش کلا خسیسن و جز ژنتیکشون شده جووون میدن واسه خرج کردن