2777
2789
عنوان

تو رو خدا وقت ازدواج چشماتون و باز کنید و خودتون و بدبخت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 115 پست
بچه داری؟ اگر نداری لطفا به خودت و تنت و روحت خیانت نکن و رها شو

دارم😔نه راه پس دارم و نه راه پیش

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خاستگار هام دوتاشون نظامی بودن و بقیه شغل آزاد که اون موقع اصلا به ازدواج. فکر نمی کردم از وقتی پ ...

من خواستگارم خیلی زیاد بودن ولی چرت و پرت فقط یکیشون کارمند برق بود که سنش ازم زیاد بود خیلی امیدوارم همسر خوبی نصیبت بشه

من خواستگارم خیلی زیاد بودن ولی چرت و پرت فقط یکیشون کارمند برق بود که سنش ازم زیاد بود خیلی امیدوار ...

همچنین عزیزم ولی مهمم نیست نشدم سیع کنیم موفق باشیم بیشتر تو نگاه جامع و فامیل ها یه جوریه دختر ۲۷  ۲۶ساله مجرد که گور پدرشون.

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
خدا کمکت کنه🙏

اگه شما جای من باشید تو یه زندگی غلط می مونید به خاطر این که بچه ها پدر داشته باشن یا جدا میشید با بچها تنها زندگی میکنید؟منظور از شما همه خانم هایی هستن که پست رو میبینن

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
استارتر چه چیزهایی باعث پشیمونی شده؟ و اگر برگردی چه چیزهایی رو جدی میگیری؟

الویتش نیستم

کار و خانوادش الویتشن 

تربیت نداره ۹۰ درصد 

زبون تند و بی ادبی داره 

به خانوادم توهین میکنه

من مریض شم هیچ واسش مهم نیست اما اون مریض میشه منه احمق بالا سرشم 

خسیسه خودشیفته س

باد داره تو سرش فکر میکنه خیلی ادم مهم و به درد بخوریه 

کاش یکی این نصیحت رو تودوران مجردی میکرد 

وقتی ک بخاطر هوش بالام همه فکر میکردن دکتر میشم ولی من خر دقیقا وقت کنکور خودم با پای قلم شده ی خودم رفتم سمت ی پسری زندگیم نابود شد اون کیف میکرد ازعشق یه طرفه ی من 

من فرصت ازدست میدادم 

بعد  برای فرار ازعشق ی طرفه ب این شوهرم ک هیچ سنخیتی باهم نداریم بله گفتم 

بمیرم برای بابام روز شیرینی خورون زنگ زد گفت شب میام خونه انگشترشو بذار کنار ببرم پس بدم مامانم گفت ب این نرو باهم جور نیستین 

خاک برسرم کنن گفتم نه اسمم دوتا میشه 

عقددکردم تو عقد فهمیدم خسیسه هیچی نداره ابراز علاقه بلد نیست خواهرش دروغ گفته بود دوتادخونه داره فلان داره تازه اخلاقش زمین تا آسمون بامن فرق داشت 

داییم رفته بود تحقیق گفته بودن این از اوناییکه اهل تفریح وخنده ومسافرت وپیشرفت نیست 

من خر گفتم تغییرش میدم اما بعد ۱۵ سال اون منو تغییرداد ب قیمت افسرده شدنم 

هرمراسمی گفت ندارم خرج کنم کوتاه اومدم شد عادت هم برای خودش هم خانوادش 

خدا مادرشو لعنت کنه بعد عروسی دید هرروزمون دعواست شروع کرد توفامیل ازم بدگفتن ک فردا روزی طلاق گرفتم بگن ایراد از اینه نه پسرش 

من خر باز از ترس حرف مردم نشستم سرزندگی 

بچه آوردم اونم نه یکی دوتا 

حالا با همسر خسیس و بی پول و بی عرضه و سگ اخلاق وبددهن 

باخانواده گوهش

هرروزم گریه ست 

کاش زمان برمیگشت 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

میشه بیشتر بگی من خاستگار دارم نمی دونم چه کارکنم ۲۶ سالمه

حتما استقلال مالی رو الویت خودت قرار بده، برای پیشرفت خودت برنامه ریزی کن و کم نذار و در کنارش ازدواج عاقلانه بکن

طرف مقابل رو بررسی کن بدون رودربایستی، همه جنبه هاي اخلاقی رو بررسی کن و توکل کن و برو جلو 

کاش یکی این نصیحت رو تودوران مجردی میکرد وقتی ک بخاطر هوش بالام همه فکر میکردن دکتر میشم ولی من خر د ...

وای خداااااا بخدا با خوندنش یاد دردای خودمم افتادم 

خدا بهت صبر بده عزیزم

پدر و مادرت در قید حیاتن؟

من باشم با بچه هرجور شده میرممهریه م و میبخشم ولی خودم و نجات میدم

من روح و روانم نابود شده تو این زندگی اجباری اصلا نمیتونم مادر خوبی باشم .اما میترسم تصمیم غلط بگیرم و مدیون جگر گوشه هام بشم.دوراهی خیلی سختیه😔