2777
2789
عنوان

تو رو خدا وقت ازدواج چشماتون و باز کنید و خودتون و بدبخت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 115 پست
خدا نگذره از خانواده همسرت که دروغ گفتن خاک تو سرشون منم یه خواستگار داشتم سنش رو به ما دروغ گفته بو ...

هر دردی ک از بی پولی میکشم از حسرت هام 

از اینکه تو فامیل خودم میرم می‌شنوم میگن فلانی لباس بچه هاشو لباس خودشو  خرج نمیکنن ...

شبش میام با گریه تا صبح بشه 

فقط میگم خدایا توشاهدی روز خواستگاری اون خواهرش ک ب دروغ گفت دوتاخونه داره شغلش فلانه ماشین داره وفامیل دور بودن 

خیالم راحت بود که حداقل ازلحاظ مالی اذیت نمیشم اما بعد عقد همه چی رو شد 

ب همون شبایی که تا صبح از درد نداری نخوابیدم ازخدا خواستم خواهرش تقاص پس بده جوری نداری بکشه که زبانزد خاص وعام بشه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد داره هیچ اینده ای نداریم نه خونه ای نه پس اندازی در مضیقه نیستیم ولی هیج جوره اخلاقمون بهم نم ...

متاسفم عزیزم، اعتیاد دلیل محکمی هست 

الهی خود خدا براتون درست کنه شرایط رو

خدا حفظشون کنهپشتیبانیتون میکنن برگردین؟

اوایل ازدواج چرا 

اما الان نه 

دیگه سنشون بالا رفته چیزی هم ندارن بخوان کمک کنن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چون مردا غریزتا به زنای کمسن علاقه دارن بوی بدنشون رنگ پوستشون معصومیت وجودشون سن بالاتر یا مطلقه یا ...

والا آخه ازدواج با ۱۰ سال بزرگتر مال دهه ۴۰و ۵۰ بود

الان دوباره زیاد شده

استاد دانش خانواده ما میگفت علتش اینکه مردا تو این زمونه دیر ازدواج میکنن ( حالا به دلایل مختلف اقتصادی،  در دسترس بودن راحت ارضای جنسی نسبت به گذشته و....) و وقتی هم که سنشون میره بالا دیگه نمیرن مثلا یک زن ۳۰ ساله هم‌سن خودشون بگیرن، برای همین میرن سراغ این بچه مچه ها. چون از نظر خودشون زن سن بالا دریا دیده شده ولی دختر زیر ۲۰ سال نه/: 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

ای کاش همه این نصیحت رو آویزه گوششون کنندخترا باید خیلی از کارها رو بسپرید به بزرگترهای عاقل و دلسوز ...

همیشه هم اینجوری نیست پدر خواستگارم اول رفته بود مغازه پدرم کلی زبون ریخته بود پدرم با این سن گفته بود بیان خونمون مادر و خواهرش اومدن خونمون منو مامانم پاهامون سست شد فک کن جوراب پاره پوشیده بود در اون حد منو مامانم هم کلی به خودمون رسیده بودیم پسره نه شغل داشت نه خونه و ماشین داشت هیچیی

متاسفم عزیزم، اعتیاد دلیل محکمی هست الهی خود خدا براتون درست کنه شرایط رو

قربونت 🌹

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
هر دردی ک از بی پولی میکشم از حسرت هام از اینکه تو فامیل خودم میرم می‌شنوم میگن فلانی لباس بچه هاشو ...

عین خواستگار من بودن حتی سنش رو به ما دروغ گفتن شغلش رو دروغ گفتن پسره هیچیش به من نمی‌خورد ۱۱ سال ازم بزرگتر بود خدا از همچین خانواده هایی نگذره

عین خواستگار من بودن حتی سنش رو به ما دروغ گفتن شغلش رو دروغ گفتن پسره هیچیش به من نمی‌خورد ۱۱ سال ا ...

خداروشکر ک برای شما ختم ب ازدواج نشد 

من که باختم بدم باختم ..

خانمه میگفت عاشق یکی شدم پول نداشت بایک اقای پولدار ازدواج کردم وطلاق ومهریه گرفتم ۶ماه بعد باپسره ا ...

🤣🤣🤣🤣

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
خداروشکر ک برای شما ختم ب ازدواج نشد من که باختم بدم باختم ..

زندگی با آدمای شبیه اینا خیلی سخت هست ولی یه نظرم شوهر خیلی مهمه حاضرم شوهرم خوب باشه خانوادش بد باشن هم مهم نیست تحمل میشه کرد

والا آخه ازدواج با ۱۰ سال بزرگتر مال دهه ۴۰و ۵۰ بودالان دوباره زیاد شدهاستاد دانش خانواده ما میگفت ع ...

خب بعد از مدتی دقیقا همین مرد سن بالا با دختر سن پایین به مشکل بر میخورن و کلی تنش شروع میشه و نتیجه اش میشه طلاق

کلا جامعه ما تو ازدواج فقط در حال آزمون و خطاست

این همه درس خوندیم ولی همچنان تو اصلی ترین تصمیم زندگی به بیسوادترین حالت ممکن تصمیم میگیریم و هر روز بدتر از دیروز