2777
2789
عنوان

تو رو خدا وقت ازدواج چشماتون و باز کنید و خودتون و بدبخت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 115 پست
کاش یکی این نصیحت رو تودوران مجردی میکرد وقتی ک بخاطر هوش بالام همه فکر میکردن دکتر میشم ولی من خر د ...

خدا نگذره از خانواده همسرت که دروغ گفتن خاک تو سرشون منم یه خواستگار داشتم سنش رو به ما دروغ گفته بودن حتی شغلش رو پسره هیچی نداشت نمی‌دونم چیجوری روشون شد دروغ بگن خدا ازشون نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویتش نیستمکار و خانوادش الویتشن تربیت نداره ۹۰ درصد زبون تند و بی ادبی داره به خانوادم توهین میکنه ...

همه اینها تو همون خودشیفته که گفتید جمع میشه و حق دارید سخته، واقعا آدم خودشیفته زندگی رو سخت میکنه

امیدوارم فقط پایبند و متعهد باشه 

ای کاش همه این نصیحت رو آویزه گوششون کنن

دخترا باید خیلی از کارها رو بسپرید به بزرگترهای عاقل و دلسوز

حتی در ظاهر

اینجوری فقط مردش پای عمل میمونه و خیلی انتخاب محدودتر و درستر میشه

چرا؟

چون مردا غریزتا به زنای کمسن علاقه دارن بوی بدنشون رنگ پوستشون معصومیت وجودشون 

سن بالاتر یا مطلقه یا بیوه اینارو نداره و در نتیجه کلا منطقه و دهن مردا سرویسه بخاطر اینه 

هرچی بیشتر بهتر. زندگی مشترک پر از دغدغه است که خیلی هاش با پول حل میشه

خانمه میگفت عاشق یکی شدم پول نداشت بایک اقای پولدار ازدواج کردم وطلاق ومهریه گرفتم ۶ماه بعد باپسره ازدواج کردم

الان ماشین وخونه داریم🤣😂

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

از روز اول اصلا نمیتونستم باهاش کنار بیام به دلم نبود اما راه برگشتی نبود باید ادامه میدادم اما الان دیگه بریدم حاضرم تا آخر عمر تنها بمونم ولی یه روز با شوهرم ادامه ندم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.