2777
2789
عنوان

زن داداشم میگه میخوام جدا شم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 70 پست
😐متاسفم برات

لطفا برای خودت ب عنوان ی آقا متاسف باش 

و یکم درک داشته باش 

چطور انتظار داری ی خانوم تو خونه ای که نامحرم توشه راحت برای همسرش خانومی کنه !

و راحت و به اون شکلی که باید زندگی کنه !!

شما آقا هستی دو روز دیگه وقت ازدواجتون بشه حاضرین خیلی چیزارو با همسرتون تجربه نکنین صرفا چون با خانواده خودتون زندگی میکنین ؟؟؟

.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای خودت ب عنوان ی آقا متاسف باش و یکم درک داشته باش چطور انتظار داری ی خانوم تو خونه ای که نا ...

عزیز ببین اون بلد نیست آشپزی کنه، فقط کارش خرج کردنه و اصلا سرش نمیشه که باید یه چیزی پس انداز کنم یه روزی به دردم میخوره، فردا میخواد اینجوری خونه رو جمع کنه؟

عزیز ببین اون بلد نیست آشپزی کنه، فقط کارش خرج کردنه و اصلا سرش نمیشه که باید یه چیزی پس انداز کنم ی ...

شما نگران اینش نباش ی خانوم منعطف تر از این حرفاست 

ایشون تو موقعیتش قرار بگیره هم آشپزیش زبانزد میشه از خوبی 

هم خانه داریش هم پس اندازش !

شما قلاب دست طرف نداده انتظار ماهی گیری دارین 

در ضمن به عنوان یه آقا خیلی زشته که تو مسائل خاله زنکی درگیر میشید 

دارم فکر میکنم برادرتون ده درصد هم مثل شما باشه با طرز فکر شما بهتره اون خانوم جدا شه

.....

ببین مامانم هیچ کاری نکرده همش پشت سر مامانم صحبت میکنه و بدشو میگه این درست به نظرت؟این با این کارش ...

منظور از جداشدن چیه؟ طلاق یا خونه مستقل گرفتن؟ حتما به شوهرش گفته اونم قبول نکرده که خونه جدا براش بگیره بهرحال حریم شخصی میخاد اگه تو اتاق خودشه بهش گیر ندین خب صب تا شب که نمیتونه جلو چشم شما باشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منظور از جداشدن چیه؟ طلاق یا خونه مستقل گرفتن؟ حتما به شوهرش گفته اونم قبول نکرده که خونه جدا براش ب ...

یکی دو بار اومده به داداشم گفته که منو توی آشپزخونه راه نمیدن، آخه باید به این آدم چی گفت،

زندگیش شده دروغ گفتن

خونه مستقل

۹۰ درصد مقصر داداشته وقتی میتونه خونه مستقل بگیره چرا زنشو اذیت میکنه و کاری میکنه روی همتون به روی هم باز بشه از قدیم گفتن دوری و دوستی تا کی میخاد اونجا بمونه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

زندگی شخصی خودش تا کی میخواد با شما بمونه اونم حق زندگی داره میخواد با شوهرش خونه جدا داشته باشه 

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن "