2777
2789
عنوان

زن داداشم میگه میخوام جدا شم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من هیچ کاره ام من فقط گفتم یه تاپیک بزنم😂😂😂😂

واقعاخجالت نمیکشی ؟ ولی حرف زدنت مثل زناست بتوچه ک اشپزی بلده یان بزور نگهش داشتید خانوم خانوما قبلاشنیده بودم ک خواهرشوهر بعدمادرشوهرعفریتس برادرشوهرم ب جمعشون پیوست

واقعاخجالت نمیکشی ؟ ولی حرف زدنت مثل زناست بتوچه ک اشپزی بلده یان بزور نگهش داشتید خانوم خانوما قبلا ...

😂😂😂😂😐دارم میگم فقط تاپیک زدم، دستورات از بالاست هاااا😂😂😂😂

😂😂😂😂😐دارم میگم فقط تاپیک زدم، دستورات از بالاست هاااا😂😂😂😂

توادم باش کارب زندگیشون نداشته باش ارزومیکنم یکی گیرت بیادبرداره ببرت خونه ننش تویه اتاق زندگی کنی ب حق علی

توادم باش کارب زندگیشون نداشته باش ارزومیکنم یکی گیرت بیادبرداره ببرت خونه ننش تویه اتاق زندگی کنی ب ...

چقدر بگم من کاری ندارم تا باور کنی، آرزو بدی کنی اول واسه خودت بدترش میاد پس مراقب باش🙏😉

یکی دو بار اومده به داداشم گفته که منو توی آشپزخونه راه نمیدن، آخه باید به این آدم چی گفت،زندگیش شده ...

کاش نزدیکم بودی تا یکی میزدم تو دهنت

ب توچه اخه

همین ک خانواده شمارو تا حالا تحمل کرده و دیوونه نشده باید خداروشکرکنه اخه وقتی برادرشوهر راجب زندگی عروسش تاپیک بزنه ک میخاد جدابشه فکرکن بقیه چ عتیقه هایی میتونن باشن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤