2777
2789
عنوان

شیاف استفاده کردم برای عفونت

266 بازدید | 31 پست

چند ساله درگیرم ، دکتر و قرص و پماد و .... هم که نگم چقدر استفاده کردم 

اکثر اوقات (معذرت) ترشح سبز داشتم ، تاجایی که ۶ ماه پیش فهمیدم التهاب شدید دارم. بریدم از درد

از روز اول پریود تا آخر سیکل درد شدید داشتم، یه وقتا میشینم درد رحم دارم و موقع ر ا ب طه 

دیگه از دارو بیزار شدم ، یا قرص آنتی بیوتیک میخوردم یا مسکن برای درد گفتم شیاف واژینال گیاهی استفاده کنم

چندشبه استفاده میکنم

میبخشید واضح میگم ،فرداش یه چیزایی مثل وقتی کیسه میکشی از واژنم میاد 

یه ترشح زیاده چرکی هم داشتم که عکس نذاشتم چندشتون نشه

دیگه توکل بخدا

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

عزیزم بزن تو کار عنبرنسارا،کدوم شهری؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اول از هم که برو دکتر بعد من خودم همین مشکل رو دارم ولی این کاری که میگم انجام بده به امید خدا ...

ماه پیش دکتر پماد واژینال مترونیدازول داد ، استفاده کردم

ترشحم کم شد اما درد رو داشتم 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
ماه پیش دکتر پماد واژینال مترونیدازول داد ، استفاده کردمترشحم کم شد اما درد رو داشتم

من خودم الان حدود ۴ ماه هست که درگیرش هستم تا الان ۳ تا دکتر عوض کردم ولی خب هم دارو ها رو استفاده کردم همین که این کار رو هم در کنارش انجام دادم

سونو و معاینه رفتی ؟

پارسال چند بار رفتم، حتی چند تا دکتر عوض کردم، چند روز به خاطر عفونت بستری شدم، چقدر مراقبت کردم ولی فقط دو ماه منظم پریود شدم باز زود به زود میشه،۱۰ روزم بیشتر طول می‌کشه

الان خارش ندارم ولی نزدیک پریود که میشه از داخل خارش میگیرم دو سه روز بعدش پریود میشم، احتمال عفونت هست؟ دیگه نمیخوام دکتر برم

دو ماهه سرخود قرص ویتاگنوس خوردم که اگر هورمونی مشکل دارم درست بشه ولی هنوز تاثیری نداشته، تازه ۱۰ روزه عادتم هنوز پاک پاک نشدم، با خودم میگم فردا دیگه قرص رو نخورم !!!!