2777
2789
عنوان

چقدر بچه داری سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 28 پست
خسته نباشیتا 3سالگی اذیتی بعدش مشکلات متفاوت تر از الان میشن فقط ریلکس باش و راه و روش فرزند پروری ر ...

بچه دوممه

اتفاقا پسر اولم هر چی بزرگتر شد ، راحت تر شدم

حرف کلیشه ای ممنوع

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهمن سومین بچم حدودا یکماه دیگه به دنیا میاددومی ۲۱ماهشهو میدونم قراره پدرم‌دربیاد😂

خدا قوت پهلوون

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
بچه دوممهاتفاقا پسر اولم هر چی بزرگتر شد ، راحت تر شدمحرف کلیشه ای ممنوع

کلیشه! 

خیر بچه هات ببینی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

تا دو سال واقعا زندگی نداری...... کمک نداری؟ من با خودم عهد کردم اگر زمان نوه دارشدنم زنده بودم، اگر عروسم دوست داشت، بچه شونو خیلی وقتا نگه دارم که پسر و عروسم به تفریحاتشون بپردازن، چون معتقدم دور از جونتون خیلی از اختلاف های زن و شوهر ها از همین جاها جوونه میزنه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

والا ی پسر سه ساله دارم الآنم هفته۳۵ بارداریم خیلییییی سخت گذشت تا پسرم رو ب اینجا رسوندم دیگه گفتم ...

عزیزم

خسته ام خیلی خسته خیلی کلافه خیلی عصبی

تنهام همش تو خونه سگ افسردگی رو گردنم چمبره زده 

درد دلم نمیتونم کنم باهیچکس سریع میکن ناشکری نکن  یا میگن همه همینن یا میگن قدیما مجه چیکار میکردن.. اه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تا دو سال واقعا زندگی نداری...... کمک نداری؟ من با خودم عهد کردم اگر زمان نوه دارشدنم زنده بودم، اگر ...

شما گلی

خسته ام خیلی خسته خیلی کلافه خیلی عصبیتنهام همش تو خونه سگ افسردگی رو گردنم چمبره زده درد دلم نمیتون ...

آخ گفتی

جرأت نداریم بگیم خسته ایم...

تو یک ماه سه بار دکتر رفتیم مریضی پسرم بیقرارم کرده خیلی زیاد

مریضی بچه ها یه کابوس بزرگه

خدا نصیب نکنه