2777
2789
عنوان

بارداری

382 بازدید | 64 پست

سلام خانوما شما هم تو بارداری از خودتون بدتون میومد؟من چاق شدم حس میکنم زشت شدم نه میتونم ارایش کنم نه مو رنگ کنم نه لاک بزنم چاقم شدم خیلی از خودم متنفر شدم حس بدی چکار کنم🥲😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهته ؟ 

چرا ارایش نمیکنی ؟ در حد یه خط چشم که مشکلی نداره 

من خط چشم استفاده میکنم کانسیلر هم یکم میزنم

ولی رژ لب استفاده نمیکنم یا خیلیییی ملایم ک فقط لبام یه رنگ ملایمی داشته باشه ، رژ لبو نمیکشم رو لب حالت ضربه ای میزنم یکی دو بار 

چرا ارایش و لاک نزنی ؟

اینایی ک گفتی مشکلی نداره

رنگ مو بدون امونیاک لاک و اریشی هم جنس خوب بگیر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چند ماهته ؟ چرا ارایش نمیکنی ؟ در حد یه خط چشم که مشکلی نداره من خط چشم استفاده میکنم کانسیلر هم یکم ...

۶ ماهم دکترم کلا گفته ممنوع خیلی هم مطالعه کردم دیدم کلا ارایش تو بارداری سم برا جنین 

چرا ارایش و لاک نزنی ؟اینایی ک گفتی مشکلی ندارهرنگ مو بدون امونیاک لاک و اریشی هم جنس خوب بگیر

لوآزمایش ارایش هام همه مارک و خارجی گلم ولی دکترم گفته کلا ممنوع حس میکنم افسرده شدم زشت شدم چاق شدم همش هم حساس شدم چون شوهرم تو کارش خیلی با زن ها. سروکارداره میگم نکنه اونارو میبینه ازم بدش میاد ولی بروز نمیده چون رابطه هم کم کردم

۶ ماهم دکترم کلا گفته ممنوع خیلی هم مطالعه کردم دیدم کلا ارایش تو بارداری سم برا جنین

نه عزیزم اینجوری نیست لوازم ارایش اصل سم نیست 

اونی سمه که فیک و بدرد نخوره

دوما جذب از طریق پوست خیلی کمه اونقدی نیست

سوما شما که قرار نیست هر روز تو خونه ارایش کنی یوقت خواستی بری جایی یکم ارایش میکنی 

مشکلی ایجاد نمیکنه 

ولی هر جور خودت راحتی 

نه عزیزم اینجوری نیست لوازم ارایش اصل سم نیست اونی سمه که فیک و بدرد نخورهدوما جذب از طریق پوست خیلی ...

خودم همیشه تو خونه هم میکاپ داشتم گلم ولی خب چون گفت ممنوع من ترسیدم لوازم آرایش جنس عالی دارم عزیزم

بجای مداد مشکی هم میتونی از سرمه استفاده کنیاز رژهای گیاهی هم میتونی استفاده کنی

من ا

صلا مداد استفاده نمیکنم خط چشم ژله ای کاسه ای دارم با قلم ولی از وقتی حامله ام نزدم 

خودم همیشه تو خونه هم میکاپ داشتم گلم ولی خب چون گفت ممنوع من ترسیدم لوازم آرایش جنس عالی دارم عزیزم

اگه هر روز بخوای استفاده کنی حتی تو حالت غیر بارداری هم به پوستت آسیب میرسه 

ولی واسه وقتایی ک میخوای بری بیرون و همیشگی نیست مشکلی نداره 

ولی اگ اینجوری راحت تری رعایت کن 

من اتفاقا خیلی تحقیق کردم جذب از پوست به جنین خیلییییییی جزئی و نادره 

مگر چیزایی که ممنوعه مثل رتینول 

ولی لوازم ارایش عادی و استاندارد مشکلی نداره 

رژ لب بهتره استفاده نشه چون به هر حال بلعیده میشه اما چیزای پوستی نه اونقد حساس نیست 

من خودم بخوام برم بیرون یه کوچولو کانسیلر میزنم ک خط چشم همین