2777
2789

میدونم آخرش برای خودم می نویسم و کسی نیست به درد و دل هام گوش بده ولی می خوام سبک شم دارم میترکم😭 مینویسنم برای خودم چون کسی نمی خونه💔

همه میگن خوشبختی زندگی خوبی داری ولی من نمی خوام😭یه ذره هم نمی خوام خستم از اینکه همه فک میکنن زندگی خوبی دارم  خونه و ماشین زمین ک طلا نو فرق سرم هیچ کدوم رو نمی خوام اتاق شخصی و خونه تو شهر دانشگاه نمی خوام😭

من خوشبختی میخوام که هیچ کدوم از اینا نیست 😭

به کی بگم که نگه ناشکری؟😭 درد های تو سینم رو به کی بگم

عمر بر باد رفتم رو ک الانم داره بر باد میره به کی بگم😭

زندگی متوسط رو به بالایی داریم ولی تو سرم بخوره وقتی  پدر و مادرم صرفا هم خونه هستن و اصلا به هم‌ علاقه ندارن و همیشه سر کوچیک ترین چیز تو خونه جنگ و دعواست 

وقتی از بچگی تو سرم زدن و با داد و تحقیر بزرگم کردن 

و منو یه آدم ترسو و وابسته بار آوردن من حتی کلی کتک خوردم  چی بگم وقتی یه تفریح درست و حسابی نداشتیم 

وقتی بابام الویتش خانواده خودش بود 

وقتی با یه فامیل در ارتباط نیستیم چون همشون در و پیت و عوضی هستن  وقتی عشق رو برام شرطی کردن و منو با تهدید بزرک کردن ک اگ فلان کاری نکنی ولت می کنیم بیچارت می کنیم   چیکار کنم وقتی حتی الانم خانوادم هر وقت ناراحت و عصبانی میشن به خودشون اجازه میدن بهم‌ بداخلاقی و توهین کنن  و همیشه همیشه  تاکید میکنم به والله همیشه میگن تو عامل همه بدبختی های ما هستی   

باورتون میشه آدمی مثل من هنوز زندست و به زور داره زندگی میکنه و با افسردگی شدیدی دست و پنجه نرم میکنه 

ولی هنوز خانوادم رو دوست دارم چیکار کنم 

خیلیا این شرایط رو دارن بدون اون امکاناتی که گفتی

اونا چیکار کنن؟؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا این شرایط رو دارن بدون اون امکاناتی که گفتیاونا چیکار کنن؟؟

چون من الان توانایی استفاده کردن از اون امکانات رو ندارم گلم

چون با این وضع تو سن کم‌ دق میکنم من بارها ب خاطر مشکل عصبی انقد بدنم درد میکرد نمی تونستم حرکت کنم 

چون من الان توانایی استفاده کردن از اون امکانات رو ندارم گلمچون با این وضع تو سن کم‌ دق میکنم من بار ...

منم مشکلات خانوادگی دارم

فقط کاش مثل شما کنکورم و داده بودم تموم شده بود چون افسرده شدم حوصله درس خوندن ندارم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اگه کاری از دست ما بیاد بگواگه میخواهی گاهی بیا حرف بزن همه گوش میدیم.همه ناراحتیممنم افسردگی شدید د ...

نه فقط انقد داشتم می ترکیدم ولی کسی رو نداشتم اینجا نوشتم همین!!! حتی از دست خودمم برای زندگیم کاری بر نمیاد چه برسه دیگران 

منم مشکلات خانوادگی دارمفقط کاش مثل شما کنکورم و داده بودم تموم شده بود چون افسرده شدم حوصله درس خون ...

من ۲ سال کنکورم به معنای کامل جون دادم به سختی درس خوندم خدا فقد نجاتم داد ۲ سال جهنم خالص بود  ولی گلم فک نکنم درس خوندن تموم میشه بعد کنکور بیشتره من الان تمرکز برای درس خوندن ندارم بدون با چه سختی برای دانشگاه میخونم  باید مشکل از ریشه حل بشه