2777
2789

اهل سیاست نیستم تنها سیاستم رفت و آمد کم با خانواده شوهرم چون جنبه ندارن

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ای حق😂😂درهیچ جا سیاست ندارم

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت به جا و مناسب خوبه.

یاد دادنی نیست حداقل با چند جمله و توی یه تاپیک. با هوش و تجربه قلقش دستت میاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

از خونواده ی شوهرتون بد نگید مخصوصا جلو خودش(پشت سر هم نگید خیلی بهتره) و باهاشون راه بیاید.

اجازه ندید اونم از خونوادتون بد بگه.

همممممه چیو به شوهراتون نگید، هممممه چیو ازشون نپرسید.

گیر ندید، گوشیشو چک نکنید،کم کم به اونم بفهمونید این کارو دوست ندارید.

به خودتون برسید، خوشگل و خوشبو و به روز باشید.

دستپخت و خونه داریتون رو خوب کنید.

هر موقع رابطه خواست سریع پا ندید.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
فکت : با اونی که ازش بدتون میاد دوستی کنین و صمیمی شین ادما بدترین آتو ها رو به اونایی باهاش درددل م ...

ببین عزیزم سیاست با بی صفت و بد ذات بودن دو تا مبحث متفاوتن قاطیشون نکن

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

ببین عزیزم سیاست با بی صفت و بد ذات بودن دو تا مبحث متفاوتن قاطیشون نکن

میدونم منظورم برای وقتیه  کسیکه بدتون میاد ازش ازتون اتو داره و بخاطر اتوتون باید همیشه سکوت کنین