2777
2789

خودم یکیشونم در حالی که با عشق ازدواج کردیم 

امروز رفتم مشاوره بهم گفت خب بگو چرا

دیگه دوسش نداری؟؟؟

خب اون انقد فشار مالی روشه سیگار میکشه

و من از این رفتارش متنفرم و واقعا اذیت میشم

این زندگی دونفره ی ماست هرچقد اون در فشار 

باشه منم در فشارم بعدشم سیگار چ مشکلی حل کرده؟،،

وقتی بهشم میگم من از این رفتارت متنفرم

اصلا گوش نمیده ....

جوابش اینکه

منو هرجوری هستم باید دوست داشته باشی

که این اشتباه محضه 

واقعا باید چکار کنم کاش شرایطشو داشتم

ازش جدا میشدم کاششش

رفتاراش اذیتم میکنه 

متوجه هستین؟؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

خب این ممکنه همسر ادم عشقش نباشه 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باهاش در زمان مناسب منطقی باهاش صحبت کن زیاد گفتی و در زمان نامناسب باعث لجبازیش شده ...مشگلتو طلاقت  الان سیگار کشیدنه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

زیاد سخت نگیر چه طلاقی !!

کم کم میزاره کنار سعی کن قلقش بدست بیاری 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

شوهر دختر داییم سیگاری بود. گفت یه بار رفتم سیگارو از تو جعبه برداشتم گفتم حالا که تو میکشی منم میکشم همینجوری دوستم داشته باش. همون روز ترک کرده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شوهر دختر داییم سیگاری بود. گفت یه بار رفتم سیگارو از تو جعبه برداشتم گفتم حالا که تو میکشی منم میکش ...

بقران صدبار این کارو کردم

آره آدم ممکنه یه دونه چیز که شاید به نظر بقیه کوچیک هم باشه میره رو مخش و تحملش تاب میاد. ولی اینو بدون، مگه برای یه اختلاف ریشه ای و لاینحل ازش جدا شی، دلت تنگ میشه و آرزوی زندگی الانت رو میکنی بعدش. آدم تا وقتی هست به فکر عیب و ایرادها و جداییه، ولی جدا شی تازه اونهمه خوبی یادت میاد.

زیاد سخت نگیر چه طلاقی !!کم کم میزاره کنار سعی کن قلقش بدست بیاری

بهش میگم برو باشگاه ورزش کن سیگار بذار کنار

اصلا گوش نمیده