2777
2789
عنوان

چرا بعضی از خانما همسرشونو دوست ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 47 پست
دوسش ندارم همیشه ازم رابطه میخاد و من ازش حالم بهم میخوره

خب خسته شدی بهتره چند روز مسافرت برین تا از محیط خونه دور شین یه جای ارزون ،بچه داری اگه نداری چند روز خونه ی مادرت استراحت کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقران صدبار این کارو کردم

تو یه مورد دیگه تلافی کن. ببین از چه کاری بدش میاد همونو انجام بده. آدم این مدلی تا عاجز نشه تن به تغییر نمیده. باید کاری کنی اون التماس کنه رابطه رو درست کنید.

به طلاق فکر نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
صد بار بش گفتم برام قیافه میگیره باهام دعوا میکنه

من سنی ندارم و میشه گفت بچم

ولی خودتون بهتر قلقشو میدونین که باید کی و چطوری بهش بگین

مثلا همین مواقع عذر میخام رابطتتون

بارونو دوس دارم🌱

بنظرم کمتر خانمی از سر عشق و رفاه زیادی بی میل میشه 

مگر اینکه خراب باشه یا بیماری روانی داشته باشه

وگرنه زنی که از همسرش دلزده میشه خیلی کم کاری و کم لطفی تجمع شده از طرف همسرش تو ذهن و قلبش باعث میشه که دیگه همسرشو دوست نداشته باشه 

نزار انباشته بشه باهم برید مشاوره باهم بسازید باهم درستش کنید آدما را فقط برای روزهای خوشی نخوایید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

آره آدم ممکنه یه دونه چیز که شاید به نظر بقیه کوچیک هم باشه میره رو مخش و تحملش تاب میاد. ولی اینو ب ...

خب چیکارش کنم به حرفم گوش کنه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بنظرم کمتر خانمی از سر عشق و رفاه زیادی بی میل میشه مگر اینکه خراب باشه یا بیماری روانی داشته باشهوگ ...

اون نمیاد ولی من اصلا دوسش ندارم دیگه واقعا فقط سیگار نیست

بهش میگم برو باشگاه ورزش کن سیگار بذار کناراصلا گوش نمیده

بچه دارین؟ 

موقع هایی ک آرامش داری گفتی ؟ 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من سنی ندارم و میشه گفت بچمولی خودتون بهتر قلقشو میدونین که باید کی و چطوری بهش بگینمثلا همین مواقع ...

تو خیالم که دیگه باهاش رابطع نداشته باشم

من از اونام که با عشق و احساس و عقل و منطق ازدواج کردم،  نگم براتون روز عروسی مامانم بهم گفت برو بمیر هیشکی عروسیت نمیاد ولی به جان خودم قسم برام مهم نبود ندیدم دیگران رو رو ابرا بودم موقع دنس همسرم روبه روم خدا رو شکر میکرد 

ولی الان چی،  بعد 16 سال به خودم به دوست صمیمی ش گف کاش همسرم فرد دیگه ای بود من وضعم این نبود 

منم که یخ شدم بهش بدون حس،  حتی موقع غذا خوردن به بهونه اینکه غذا داغه میزارم دیرتر صداش میکنم

بچه دارین؟ موقع هایی ک آرامش داری گفتی ؟

نه ندارم بچه اصلا اونو مردی نمیبینم که ازش بخام بچه دار بشم

اره با صد زبون گفتم

من از اونام که با عشق و احساس و عقل و منطق ازدواج کردم، نگم براتون روز عروسی مامانم بهم گفت برو بمی ...

چرا دلیل اصلیش چیه که ازش بیزار شدی؟؟

نه ندارم بچه اصلا اونو مردی نمیبینم که ازش بخام بچه دار بشماره با صد زبون گفتم

عزیزممم🩷🥺

بگردم متوجه شدم الان چقد اذیتی 

قبل ازدواج دوست بودین؟ اون موقع هم همینجوری بود لجباز؟؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اون نمیاد ولی من اصلا دوسش ندارم دیگه واقعا فقط سیگار نیست

یا تلاش کن بسازی یا رها کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»