2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جواب مادرشوهرمو بدم?

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 64 پست

من ی بار جاریم تیکه انداخت با خنده گفت فلانی یکسال بعد تو عروس شد بارداره بجنب دختر،جاریم اینا مال ی شهر دیگن،منم گفتم اونا دهاتین منکه نیستم...البته مادرشوهر احترامش واجبه 

قضاوت نکنیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم بهم میگفت باید ده سال پیش اینو میزاییدی من اونموقع13سالم بود😂😂😂 از دوست داشتنه بیخیال ...

افرین ببین همین حرفو مامانت زده ناراحتی نداره برات اصلا 

ولی وای به روزی که مادرشوهر بگه ( تازه اونم با این لحن!!!)

دوستان همچین میگن جوابشو بده انگار بنده خدا چه توهینی کرده

از نظر من که داره ذوق و اشتیاقشو واسه بچت نشون میده حرفش

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چیز بدی نگفته که عزیزم چرا ناراحت میشه بنظرم سوء تفاهم شده باشه واست.مادر شوهرت با این حرفش داره دوس داشتنشو به نوه اش نشون میده که مهرش به دل مادر شوهرت نشسته و کاش زودتر تو زندگی شون میومده.

واســہ آرزوهامون تلاش کنیم پنیر مجانـــے فقـــط تو تلہ‌ موشہ
من ی بار جاریم تیکه انداخت با خنده گفت فلانی یکسال بعد تو عروس شد بارداره بجنب دختر،جاریم اینا مال ی ...

انا لله و انا الیه راجعون 

الان همه میریزن سرت که چرا از لغت دهاتی استفاده نمودی

بازم اگ جلو خودم فقط میگفت مهم نبود وقتی جلوی کسی میگه ناراحت میشم. تازه امروز خواهرشوهرم بعداین حر ...

هوووووف درکت میکنم مادر شوهر منم با حرفای بیربطو بیخودش ازارم میده😡😡😡

من ی بار جاریم تیکه انداخت با خنده گفت فلانی یکسال بعد تو عروس شد بارداره بجنب دختر،جاریم اینا مال ی ...

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

انا لله و انا الیه راجعون  الان همه میریزن سرت که چرا از لغت دهاتی استفاده نمودی

ایرادی نمیبینم.خب ی واقعیته روستاها هم زودتر ازدواج میکنن هم زودتر بچه دار میشن هم بیشتر بچه میارن.

قضاوت نکنیم!
بازم اگ جلو خودم فقط میگفت مهم نبود وقتی جلوی کسی میگه ناراحت میشم. تازه امروز خواهرشوهرم بعداین حر ...

وای خدا معلومه که همش شوخیه ،من که چنین برداشتی کردم 

شما هم بگو اره کاش تنبلی نمیکردیم این شیرین زبون زودتر میاوردیم .عزیزم خودتو درگیر این حرفا نکن ۹۰ درصد مواقع بی منظور گفته میشه .

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
چرا انقد این شکلا ریز شدن معلوم نیستن 

نمیدونم چرا اینجوری شدن 

ولی شکلک من شکل تفکر بود