2777
2789
عنوان

کی تو روز برفی هم رفت باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست
وای خوشبحالتچی بهت این همه انگیزه میده؟

من قبلا اینجوری بودم انگیزه نیست نظمه اینجور ادما خودشونو مجبور میکنن ک برن جوری ک همه میگفتن خسته نشدی این همه رفتی باشگاه.

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
وای خوشبحالتچی بهت این همه انگیزه میده؟

شکم صافم 😍😍

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون پروتینی از کجامیخری من ظهر میرم باشگاه ساعت 3چی بخورم قبلش

سوپر مارکتا دارن عین نون تسته فقط روش نوشته پروتینی

ناهار فیله مرغ گریل شده با اسفناج پخته بخور

بدون روغن و برنج

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من یه زمانی هر روز میرفتم ارادم خیلی قوی بود الان خیلی بد شدم

من انگیزشو دارم ولی زودخسته میشم کل روز با بچه میگذرونم مجبورم وقتی خابه پاشم برم اونم ۷ باید پاشم بدوبدو صبحونه بخور بدوبدو برو باشگاه بدوبدو برگرد ساعت میشد ۱۱ (نیم ساعت راهم هست) بعدم بچه بیدار می‌شد شوهر صبحانه می‌خاست دیگه کم آوردم 

برف نبود ولی نرفتم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

من قبلا اینجوری بودم انگیزه نیست نظمه اینجور ادما خودشونو مجبور میکنن ک برن جوری ک همه میگفتن خسته ن ...

اره منم همین فکرو میکنم. کلا فکر میکنم مثلا یکی دلخوشیش اینه وقتی خسته یا ناراحته بره فیلم ببینه آروم بشه. بعضیا میرن ورزش میکنن این حس و دارن. واقعا خوش بحالشون