2777
2789
عنوان

کی تو روز برفی هم رفت باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست
مننننن🥰🥰🥰🥰کلا اسمون به زمین بیاد زمین بیاد اسمون باشگاهمو باید برمبه خاطر همین باشگاهی ثبت نام م ...

واقعا دمت گرم خاک تو سر من

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرفتم عذاب وجدان دارم

وای کاش میرفتی خیلی حال داد.............هوا هم سرد ......خلاصه که خوب بود

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واقعا دمت گرم خاک تو سر من

دور از جون 

حالا اشکالی نداره اگه انگیزش رو نداشتی اگه میرفتی هم بازدهی نداشتی 

پس غصه نخور

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
قبل و بهد باشگاه چی میخوری

صبحا صبحونه ارده شیره با نون پروتینی

عصرا موز با شیر پروتین 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دور از جون حالا اشکالی نداره اگه انگیزش رو نداشتی اگه میرفتی هم بازدهی نداشتی پس غصه نخور

انگیزشو داشتم خیلیم دوست داشتم برم ولی نشد دیگ به جاش تو خونه ورزش کردم😍

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
کاش بتونم ثابت برم

من یه زمانی هر روز میرفتم ارادم خیلی قوی بود الان خیلی بد شدم