2777
2789
عنوان

مامانم داره منو روانی میکنه

95 بازدید | 7 پست

خسته شدم همیشه سعی کردم براش بهترین دختر باشم یجوری رفتار کردم انگار احساس ندارم وقتی بهم زنگ میزنه حتی یه بارم نمیپرسه حالت خوبه یا نه تنها چیزی که میگه اینه که درس خوندی یانه وقتی میگم هنوز نه به قدری جیغ میزنه که گوشی رو از زیر گوشم بر میدارم به چشم یه ربات بهم نگاه میکنه که کاری جز درس خوندن حق نداره انجام بده خسته شدم دیگه شاید باورتون نشه روزانه حتی ۱۰ دقیقه هم با هم حرف نمی‌زنیم خودش یکسره با خواهراش دوستاش حرف میزنه اگر هم نه یکسره سرش تو گوشیشه انگار نه انگار منم هستم گاهی هم خودش بهم تشر میزنه میگه تو با من حرف نمیزنی پیش دوستات میخندی انگار همین هم میخواد ازم بگیره اجازه هم نمیده حتی با دوستام بیرون برم میگه دختر بچه آبروش رو میخواد باید با مادرش بره بیاد الان یکی دوماهه هیچ جایی نرفتم کجا برم؟ باهاش برم بازار گوجه خیار بخرم؟ آره همیشه همینه ۸۰ درصد مواقع همینه تازه خودش هم با من بیرون نمیاد به دوستاش زنگ میزنه میان که هم صحبت داشته باشه من ۱۵ ساله بین دوتا زن ۴۰ ساله چه حرفی دارم؟ چه خوشی دارم؟ تا بخوام حرف بزنم اعتراض کنم میگه توهم میخوای ول شی مثل فلانی بدکاره(حرف های زشت) شی من نبودم تو باد رفته بودی افسرده شدم. شوخی نمیکنمااا واقعا افسرده شدم حتی الان هم گریون دارم تایپ میکنم تاحالا انقدر خدا رو صدا نزده بودم تو زندگیم الان ورد زبونمه همش تو دلم داد میزنم خدایا تو کجاییی❤️‍🩹😭

منم همین حالو روزو دارم والدین بد بدترین امتحان الهیه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین حالو روزو دارم والدین بد بدترین امتحان الهیه

نمیدونم چه کاری از دستم بر میاد دلم میخواد بهش بگم چقدر دارم زجر میکشم ولی میدونم آخرش چی میشه ، مثل همیشه من میشم آدم بده تهش خودم باید معذرت خواهی کنم ازش.  دیگه کنترل گریه هام دست خودم نیست نمیدونم چکار کنم خودش هم میدونه مشکل عصبی داره من دارم بخاطرش نابود میشم

من از بچگی این مشکل رو باهاش داشتم حتی بخاطر استرس بیش از حدی که بخاطر سیاست و جنگ اعصابی که راه انداخته بود گرفته بودم دچار تیک عصبی ، مشکل پوست و مو ، اضافه وزن و معده شدم هنوز هم دارم باهاشون مقابله میکنم