2777
2789
عنوان

لیزر جای جوش و لک صورت

152 بازدید | 22 پست

برای پوست گندمی تقریبا تیره که خیلی حساسه دست بزنی قرمز میشه خیلی ریسکه ؟ اصلا تاثیری داره لیزر ؟ انجام دادین شما ؟

با هزار تا بدبختی جوشام رفت حالا جاشون 🤦😪

کرم موثری برای جای جوش هست ؟ 

الهام  دختری عاشق کیدراما ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کلینیک زیبایی پوست که دکتر داره، راهنمایی میکنن

همون دکتری که برای جوشام میرفتم الان میگه جاشونو باید لیزر کنی حالا نمی‌دونم اصلا اثری داره یا نه

راکوتان خوردم

منم راکوتان خوردم جوشام خوب شد.. الان یکسال گذشته دیگه جوش نزدم.. برای لک هم از ضدلک درمالیفت استفاده کردم و یه روتین منظم کم کم بهتر شد

چه مدت استفاده کردی راکوتان شما؟

عاشق بودن دشوار است، مثل باشرف بودن... 
منم راکوتان خوردم جوشام خوب شد.. الان یکسال گذشته دیگه جوش نزدم.. برای لک هم از ضدلک درمالیفت استفاد ...

۶ ماه من تقریبا دو ماهه قطع کردم امروز دو سه تا جوش ریز زدم میگم نکنه برگردن دوباره البته قبل پریودمه 

شما یدونه جوشم نزدین؟

منم راکوتان خوردم جوشام خوب شد.. الان یکسال گذشته دیگه جوش نزدم.. برای لک هم از ضدلک درمالیفت استفاد ...

شما جای جوشاتون خیلی موند ؟ 

۶ ماه من تقریبا دو ماهه قطع کردم امروز دو سه تا جوش ریز زدم میگم نکنه برگردن دوباره البته قبل پریودم ...

من چهار ماه خوردم 

دقیقا منم خیلی استرس داشتم برگرده حتی الانم دارم چون خیلیا میگفتن یک سال بعد برگشته حتی .. برای بعضیا نه ولی

عاشق بودن دشوار است، مثل باشرف بودن...