2777
2789
عنوان

جاریم وقتی بهش گفتم بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 87 پست

و منی که جاریم زایمان کرد سه روز رفتم پیشش موندم و کلی خوشحال شدم براش باهم عروسی کردیم با فاصله ۶ ماه

ولی من بعد ۴ سال خواستم بچه بیارم و باردار شدم حتی تبریک هم نگفت و به نظرم ربطی به جنسیت نداره چون جنسیت نی نی من هنوز معلوم نیست بعضی از از جاری ها کلا این مدلی هستن خدا به دل همه مهربونی بده واقعا😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون گناهی نداره بدکن خانواده شوهرت چقد اذیتش کردن که دلش شکسته توروخدا اگه به دنیا اومد و دیدی خاموا ...

بخدا خانواده شوهر بین نوه عاسون اصلا تفاوت نمی‌زارم همه رو یه اندازه دوست دارم خودم دوساله عروسیش اینجام هشت ماه عروسی کردم هیچی بدی ازشون ندیدم خواهر شوهرم یکی شون کرم داره 

ولی بقیه شون خوبن

بخدا خانواده شوهر بین نوه عاسون اصلا تفاوت نمی‌زارم همه رو یه اندازه دوست دارم خودم دوساله عروسیش ای ...

شاید بخاطر اونه یا شایدم دخترش به دنیا اومده کلی حرف شنیده باهاش مهربون باش قلب مهربونی داری اصلا غصه اینچیزا رو نخور از بارداری لذت ببر قراره پسر نازتو زود بغل بگیری❤😍

من بودم ذوق میکردم

من نه ناراحت میشم نه خوشحال، خنثی،هیچ حسی بهم نمیده ، اینکه طرف ذوق داره یا نه بستگی به صمیمیت بینتون داره عزیزم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من نه ناراحت میشم نه خوشحال، خنثی،هیچ حسی بهم نمیده ، اینکه طرف ذوق داره یا نه بستگی به صمیمیت بینتو ...

دقیقا من هرچی باشه فقط میگم خیرشو ببینی

آخه چرا باید ذوق کنم بخاطر اینکه یکی دیگه ذوق داره

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

یدوته دختر داره یکسال نیمه شه این جاریم که ناراحت شد یه دختر داره پنج سالشه خودشون دیگ بچه نمیخان می ...

شآید براش،مهم نبوده جنسیت واسه همین خوشحال نشده 

منم اصلا برام مهم نیس واسه همین فهمیدم بچه جاریم دختره بی تفاوت بودم