2777
2789
عنوان

جاریم وقتی بهش گفتم بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی واسه آینده ناراحت شده تبعیض بین عروسا چون اون به قول خودشون گهر شکم بوده پسر زاییده ولی این بیشور دختر زاییده فرق بین نوه ها 

یکی نیست بگه بابا جنسیت تو اسپرم مرد هستتتتتت

کاربری دست دو نفر می‌باشد :)

فدات شم ممنون🥹🥹

بعضی از آدما شعور خوبی ندارن 

معلومه شما دل مهربونی داری 

خدا برات پسرتو حفظ کنه😍😍❤️ 

خدانکنه عزیزم ❤️ 

🤭شاید هم چون پسر داری حسودی کرده بعضیا حسودیشون میشه 

می‌دونی واسه آینده ناراحت شده تبعیض بین عروسا چون اون به قول خودشون گهر شکم بوده پسر زاییده ولی این ...

دقیقا مادر شوهر میگه زن هیچ نقشی تویی تعیین جنسیت ندارع و دختر و پسر فرقی ندارن خدا بچه سالمه بدهه اینا مهم نیست

بعضی از آدما شعور خوبی ندارن معلومه شما دل مهربونی داری خدا برات پسرتو حفظ کنه😍😍❤️ خدانکنه عزیزم ❤ ...

قربونت بشم 

مهم نیست فقد از ته دل از خدا میخام خیلی زود باردار بشه بچشم پسر باشه 

اون گناهی نداره بدکن خانواده شوهرت چقد اذیتش کردن که دلش شکسته توروخدا اگه به

دنیا اومد و دیدی خامواده شوهرت تفاوت میزارن اجازه نده

نزار اون زن فکر کنه چون دختر اورد

ه چقد حقیر و بدبخته

استارتر منظورم کلیه ولی چرا یکی باید واسه بچه جاری ذوق کنه ،خواهرت که نیست 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋