2777
2789
عنوان

من یک مادرم

69 بازدید | 9 پست

من یک زنم من یک همسرم من یک مادرم من من من 

واقعا خسته شدم از کار و زندگی و بچه داری شوهر داری دلم آرامش میخواد دلم سفر میخواد دلم میخواد برم یه جایی به دور از استرس صبح که پامیشم اول از همه باید شوهرمو راهی کنم بعدش رسیدگی به کارای خونه تازه بعدش عملیات سخت شروع میشه منتظر که بچه ها بیدار بشن و تا شب باهاشون سر و کله بزنم بکن و نکن هی یه مدته دلم میخواد گریه کنم اما همش تو خودم میریزم اگه یکم بخوام بی خیالی طی کنم کارای خونه انباشته میشه و اونوقت باید دو روز بمونم تمیز کاری گاهی خرید خونه هم هست دلم تفریح میخواد یه تنوع میخواد دلم خیلی چیزا میخواد😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ماها،هم دردیم عزیز.و زندگیا همه شبیه هم. امان از روزایی که تعطیل رسمیه،همه خونه ان.سر کار و مدرسه نمیرن. وای دیگه تو دست و پاتن ،همون کارای روتین رو نمیتونی انجام بدی.فقطط باید سرویس بدی‌ بهشون.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
آخ آخ که حرف حقو زدی

من که نسبت به قبل خیلی عصبی شدم. بهمم ایراد میگیرن اخلاق نداری. من آروم و بی صدا،الان شدم یه زن غرغرو جیغ جیغو‌

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

منم خیلی عصبی شدم نمیگم آرومم اما الان نسبت به قبل بدتر شدم فوق العاده حساس کافیه یه کار اشتباه از بچه هام ببینم هرچقدر کوچیک کلی داد بفریبد میکنم همش استرس دارم تپش قلب گرفتم دست خودم نیست