2777
2789
عنوان

چرااینقدر‌شوهراتون براتون اخلاقش گنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 25 پست

واسه اینه که خیلیا از روی معده ازدواج میکنن، مثلا میان چندتا خواستگار رو ردیف میکنن میگن از بینشون کدوم انتخاب کنم، حتی آدمیزاد واسه لباس خریدن هم معیار داره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بعضی از رفتارهای همسرشون رو می بیند.. ولی چشم پوشی میکنند.چون مثلا عاشقن یا خیلی دلایل دیگه.. ول ...

شخصبت طرف مقابلشون رو نمیپذیرن

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

باید تیز بین باشی خب ما که با شوهر شما زندگی نمیکنیم که ببینیم برخوردش تو هر شرایطی چه جوریه ،من شوهرم نگا هم میکنه میگیرم حرفی که میخاد بزنه ،شوخیه، جدیه، تیکس،از رو عصبانیته😂

کاش تایپ میکنید ی دور بخونید بعد ارسال کنید همش اشتباه تایپی.

باید ۱۰۰ بار بخونیم تا متوجه شیم چی میگید😒

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
شب دراز است و قلندر بیدار. مال شماها رو هم می‌بینیم، فعلا که معلومه جوجه ای، بزار بزرگ شدی میفهمی

نه عزیزم من چندان هم جوجه نیستم 

اگر از تجربه اطرافیانم بگذرم وبه خودم تکیه کنم 

من یه انتخاب ناموفق داشتم همون اویل فهمیدم طرف چند چند‌ه 

به دردهم نمیخوردیم وقتی که هم منتظر جشنمون بودم تمومش کردم  برای همین واسم سوال شده  من حتی شیوه چت کردن طرف مقابلمو هم از بر بودم چه برسه منظورش

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

باید تیز بین باشی خب ما که با شوهر شما زندگی نمیکنیم که ببینیم برخوردش تو هر شرایطی چه جوریه ،من شوه ...

آفرین😂 حتی به یه جمله طرف میشه خط فکری طرف رو فهمید

کاش تایپ میکنید ی دور بخونید بعد ارسال کنید همش اشتباه تایپی.باید ۱۰۰ بار بخونیم تا متوجه شیم چی میگ ...

😐مقاله علمی نیست که 

حتی اون مقاله هاهم اشتباه میشه 

اسمشم روشه اشتباه تایپی 

شما از اونای هستی که  میگید وایی چرای خیار سالاتون درشته 

😐مقاله علمی نیست که حتی اون مقاله هاهم اشتباه میشه اسمشم روشه اشتباه تایپی شما از اونای هستی که می ...

خوب عصبی میشم باید چند بار بخونم تا بفهمم چی میگید

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
خوب عصبی میشم باید چند بار بخونم تا بفهمم چی میگید

اینکه شمابه چیزای به این کوچکی عصبی میشی اصلا خوب نیست 

خیلیا خوندن متوجه شدن ولی شما حساسیت زیادی رو این موضوع به خرج دادی  ودر آینده نه چندان دور  نابود کنندس🫱🏻‍🫲🏽