2777
2789
عنوان

آقا من بلاخره بینیمو سوهان کشیدم

1656 بازدید | 64 پست

اگه شما ام بعد عمل یه حالت برآمدگی رو بینیتون در اومده و قصد دارید سوهان بکشید باید بگم که خیلیییی درد داره😂😂 وای صداش وحشتناک بودددد انگار داشتن با اره چوب میبریدن ولی این صداش تو مغزم بوددد

بهم گفته بودن فقط آمپولش درد داره تنها چیزی که درد نداشت آمپولش بود🗿😂 خلاصه که اگه میخواید برید ذهنتونو آماده کنید ولی خب عوضش صاف و صوف میشه 

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

ببینم عکس قبل و بعد رو 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌بدون عمل برآمدگی دارمسوهان اصل از قم بگیرم بخورم خوب میشم؟

با نمک شدید جدیدا بین خانم ها

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣