2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب چه ربطی داره مگه همه چی ظاهره اصلا حتی اگه اینطورم باشه و از شما سرتر باشه نباید بگن شما دیگه ...

عقده ای و مرضن.خیلیا حسودیشون میشه و زورشون اومده.اولا خیلی عاشقانه رفتار میکرد.الان ن.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

سلام... اولا بخودکشی فکر نکن..خودت رو بکشی اقا پشتت میگه خل و چل بود و روانی ...‌ اخرم میره زن میگیره خوش بحالش میشه. خیانت هم خودکشی روحته... اگه اهمیت نمیده به درک... تو به خودت اهمیت بده بهش کم محلی کن

من به عنوان یه مرد و تجربه ی شخصیمو بخوام بگم.ازش فاصله بگیر و سعی و تمرین کن که تحمل و صبرتو بیشتر کنی و تنها راه چاره همینه.بزرگترین بدبختیه دنیا اینه که عاشق و وابسته ی یه بیشعور بشی که عاشقت نیست

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...