2777
2789
عنوان

انصراف از طرح مادران

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 33 پست
ده روز نشه ۱۴ روز دیگه ایرانخودرو داره پشت هم ثبت نام میزاره

اخه اینسری اسمم درنیاد یه مقدار پول نقد دارم خواستم طلا بخرم از ارزش نیفته ولی اگه مطمئن بشم تند تند ثبت نام دار دست نگه میدارم 

اخه اینسری اسمم درنیاد یه مقدار پول نقد دارم خواستم طلا بخرم از ارزش نیفته ولی اگه مطمئن بشم تند تند ...

اگر قصد ثبت نام داری طلا نخر چون طلا تا پول اجرتت دراد و به قیمت پول خودت تازه برسی کلی باید رو طلا بره تازه به پول خودت برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قصد ثبت نام داری طلا نخر چون طلا تا پول اجرتت دراد و به قیمت پول خودت تازه برسی کلی باید رو طلا ...

درسته ولی خب گفتم تا بعد عید بخواد ثبت نام بزار دیره طلا بخرم هرلحظه گرون میشه خیلی ممنون،شما ازکجا میدونی قرار پشت هم ثبت نام کنه؟جای معتبر شنیدین

درسته ولی خب گفتم تا بعد عید بخواد ثبت نام بزار دیره طلا بخرم هرلحظه گرون میشه خیلی ممنون،شما ازکجا ...

نمیدونم اما سه دوره پشت هم به فاصله ده روز ده روز گذاشت به احتمال زیاد همینجوری مثل قبلا ها جلو میره

یعنی گزینه انصراف نداره که بری تو سایت و بزنی ؟؟جریمه ش چیه ؟؟یعنی الان امتیازتون سوخت شده ؟؟😥

نه گزینه انصراف نداره

جریمه اش اینه که تا ۲دوره نمیتونی ثبت نام کنی

شمام پولتون جور نمیشه؟