2777
2789

سلام عزیزم 

بستگی داره پزشکتون با کدوم مرکز کار میکنن

اما تا جایی که من شنیدم جنین شناس  دو مرکز یک نفر بوده  ( تا چند مدت پیش اینجور بود ، الان رو اطلاع ندارم 🌸)

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بستگی داره پزشکتون با کدوم مرکز کار میکنناما تا جایی که من شنیدم جنین شناس دو مرکز یک نف ...

سلام ممنون من بین دوتا پزشک موندم فرحناد خوبه یا سالمی؟؟؟البته من برا تعیین جنسیت میخام ؟؟؟

سلام ممنون من بین دوتا پزشک موندم فرحناد خوبه یا سالمی؟؟؟البته من برا تعیین جنسیت میخام ؟؟؟

ببخشید دیر جواب میدم عزیزم

من راستش اسم هر دو رو زیاد شنیدم و برای تعیین جنسیت اسم دکتر سالمی رو زیاد شنیدم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
ببخشید دیر جواب میدم عزیزممن راستش اسم هر دو رو زیاد شنیدم و برای تعیین جنسیت اسم دکتر سالمی رو زیاد ...

ممنون از پاسخگویتون من رفتم زیر نظر فرحناد توکل بخدا هرچی خدا بخاد 

ممنون از پاسخگویتون من رفتم زیر نظر فرحناد توکل بخدا هرچی خدا بخاد

انشالله هرچی خیره همون بشه عزیزدلم