2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیاین تو رو خدا

142 بازدید | 21 پست

من می خوام فردا روزه قضا بگیرم 

مشکل اینجاس همش فکر های شهو.انی میاد سراغم 

طبق برنامه ای که دارم پریودیم رو توش ثبت میکنم این روزا روزای تخمک گذاریمه 

و چه فکر شهوانی بکنم چه نکنم ترشح دارم 

بخدا خسته شدم نمی دونم این ترشحات روزه و نماز رو باطل میکنه یا نه 

من مجردم 

و فکر نکنم با فکر و خیال آدم بتونه ارضا بشه 

اما همش شک دارم 

تو گوگل هم سرچ کردم نوشته این ترشحات آب مذیه پاکه و نماز و روزه رو هم باطل نمیکنه 

زنگ بزن از مرجع تقلید بپرس

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه های مذهبیا :) نه عزیزم تا کاری نکنی ترشحات اشکال نداره مذی مال مردا نبود؟ مذی و وذی و یه چیز دیگه بود

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خود روزه اتش شهوت رو خاموش میکنه.در موردبطلان روزه هم به ارگاسم رسیدن مبطل هست نه ترشحاتی که داری و دست خودت هم نیست.در مورد فکر وخیال پردازی هم بشدت پرهیزکن.با اولین جرقه استعاذه کن به خدا و شرایط و مکان و حالتت رو تغییر بده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫