2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده.صدامو ضبط کرده

3759 بازدید | 129 پست

من و نامزدم حسابی دعوامون شده.در حد فحش.اون فحش داد قطع کرد.من زنگ زدم بهش دیدم حرف نمیزنه این دفعه !!! خیییلی ناراحت بودم از دست خواهر و مادرش، به خواهرش بد جور فحش دادم(خواهرش عامل ۵۰ درصد درگیرمونه) نامزدمم اون لحظه صدامو ضبط کرده.زنگ زده به بابام گفته صدای دخترتو ضبط کردم میخام چند تا ریش سفید صدا کنم اینو بزارم ببینن حق با کیه!!!بعد جوری رو دست خوردم ازش انتظار نداشتم.(میدونم فحش کار درستی نیس ولی دیگه عصبانی بودیم دعوامونم اوج گرفته بود).به نظرتون چیکار کنم؟آبروم میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه اینکارا خز نشده ؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

ببخشید از حالا روتون به هم این قدر بازه ،بهتره اصلا شروع نکنید

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

وای چه زشت..آدم دیگه با نامزدشم با خیال راحت نمیدونه بحرفه.کارش خیلی خیلی زشت بوده

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥