2777
2789
عنوان

شوهرم تازگیا خیلی بد شده

1203 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من شوهرم جانماز آب می‌کشه ولی الان می‌دونه کراتین چیه استیشن چیه همه چیز خانم هارو می‌دونه درحالی که من اصلا این کار هارو نکردم پس از کجا میدونه

وا 

اینستاگرام 

این همه جا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینترنت عزیزم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه مگه اینترنت میگه کراتین چیه دقیق

چرا نمیگه؟

الان سرچ کن خودت کراتین مو

ده تا مقاله واست میاد بالا با عکس و فیلم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخه اونجوری اخلاق ندارع بشینه مقاله بخونه مگر اینکه تو یوتیوب کلیپ نگاه کنه

تو یوتیوب آموزش ساخت اسلحه هست بعد مثلا ویدیوی کراتین مو نیست؟

بعدم همین که بدونی مو رو صاف میکنه کافیه دیگه مگه چی باید بدونی از کراتین

قرار نیست آرایشگر شه که

نداشته باشه، الان همه کانالا تبلیغ میزارن ، یا اینکه آقایون میگن

آخه اخلاقشم عوض شده فقط قهر می‌کنه همش میگه وای جوش زدی وای چاق شدی داره دیوونم می‌کنه رابطه جنسی که بزور محبت که اصلا بیرون بگی میگه خستم