2777
2789
عنوان

شوهرم تازگیا خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 30 پست
تو یوتیوب آموزش ساخت اسلحه هست بعد مثلا ویدیوی کراتین مو نیست؟بعدم همین که بدونی مو رو صاف میکنه کاف ...

منم هر چیز جدیدی بشنوم،میزنم نت

همینکه میفهمم چی هست،میام بیرون

میخوام اطلاعاتم بالا باشه،جایی صحبتی شد،بدونم چی میگن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی امکان ندارد باکسی باشه خودش که خیلی ادعای مذهبی بودن میکنه

امکان خیانت از طرف مذهبی ترین آدمام وجود داره

ولی اگه دلیلت فقط اینی که میگی هست،ربطی به خیانت نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
امکان خیانت از طرف مذهبی ترین آدمام وجود دارهولی اگه دلیلت فقط اینی که میگی هست،ربطی به خیانت نداره

میگم خیلی عوض شده اصلا انگار من وجود ندارم دلم میخواد فقط گریه کنم  هیچ کاری نمیکنه داداشش بگه بریم بیرون یا هر کسی سریع می‌ره ولی من بگم کار واجب بیرون دارم دارم میترکه دیگه از دلتنگی میگه به من چه با مامانتینا برو

آخه اخلاقشم عوض شده فقط قهر می‌کنه همش میگه وای جوش زدی وای چاق شدی داره دیوونم می‌کنه رابطه جنسی که ...

باهاش حرف بزن دلیلشو بپرس

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

واقعا معلوم میشه آخه شوهر من خیلی زرنگه ها خیلی

اره حالا هرچی هم زرنگ باشه تو حواستو جمع کن اما طوری رفتار نکن ک باعث حساسیتش بشه متوجه بشه حالا بهش شک داری مواظب باش اما قایمکی