2777
2789
با حرفشما دقیقا یاد عروس خودمون افتادمداداشم و زنش توقع داشتن طبقه دوم خونمون (۱۶۰ ) متر بزنه به نام ...

خب اونا ۳تا خونه دارن یکی دادن ب ما یکی هم اون دخترشون بدن یکی هم برای خودشون چرا مسئله رو پیچیده میکنید عزیزمن!

خب اونا ۳تا خونه دارن یکی دادن ب ما یکی هم اون دخترشون بدن یکی هم برای خودشون چرا مسئله رو پیچیده می ...

عزیز دل

وقتی فقط دوتا بچه هستن در نهایت هنه چی هم مال بچه هاست

اینکه از الان بگید بزن به نامم درست نیست

شما فقط به مقدار پولی که دادید میتونید طلب کنید نه بیشتر

همین که تو این اوضاع اقتصادی مستاجر نمیشین بخدا جای شکر داره

یکم فکر کن

اگر بزنه به نام شوهرت یعنی داره ارثشد تقسیم میکنه پش باید به همون اندازه به نام دومی هم برنه

ولی باز مجبور نیست که بزنه 

تا بعد فوتش با روال قانونی انحصار وراثت بشه

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو اکثریت پول اونا دادن

اسی جان این قسمتش که بیشتره پول رو پدر و مادره همسرت دادن و به هر دلیلی سنده خونه رو به نامه خودشون کردن به کنار این وسط یه نکته‌ای هست... باید با وکیل مشورت میکردین حداقل یک دونگ یا به اندازه‌ی مبلغی که همسرتون در خریده این خونه هزینه کردن به نامه همسرتون میشد... چون ایشون هم برای خریده خونه پول گذاشتن چند ساله دیگه که بگذره و قیمته خونه بالا بره قطعا ارزشه پولی که شما الان توی خریده این خونه سرمایه گذاری کردین بیشتر میشه...و من خیلی دیدم که وقتی ارزشه چیزی بالا میره یه عده حقه یه عده دیگه رو حالا چه کم چه زیاد میخورن... حالا که کار از کار گذشته و سند به نامشون شده باید همسرتون باهاشون صحبت کنه و برگه‌ای بنویسین و در اون قید کنین که همسرتون فلان مبلغ رو در خریده خونه با والدینش شریک هست و چندنفر شاهد امضا کنن تا حداقل شما مدرکی داشته باشید که بعدها حقی از شما ضایع نشه.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
یعنی انقدر مردها بدرد نخور شدن سر هیچ و پوچ بزنن ب نام زنشون و خب کسی که همون اول میگه چیزی بزن ب نا ...

ببینید اصلا زنا خودشونم از خودشون خبر ندارن  تا بزنه ب نامش اخلاقش عوض میشه 

درثانی فقط طلاق نیست ک  من کسی رو میشناسم ک بعد عقد بلافاصله گفت من مهریمو میخام  قانونی گرفتو رفت 

کلی اتفاقای دیگ ک  سر جوانای خام میاد 

.ببین  موضوع کلا متفاوته تو اگه تو زندگی خودت با تلاش و زحمتو جون کندن  برای خودت یک چیزی بخری با جون و دل مراقبشی   اما بی زحمت و تلاش  یکی بیاد چیزی بهت بده  در نگهداری اون ضعف داری  اپارتمان اگه صد درصد خود پسر با دسترنج خودش خریده باشه  به خودش مربوطه  و حتما نمیذاره ب فنا بره ولی اگه والدین بدن ممکنه ببازه

اسی جان این قسمتش که بیشتره پول رو پدر و مادره همسرت دادن و به هر دلیلی سنده خونه رو به نامه خودشون ...

من میتونم با طلایی کع برای عروسی برام میخرن بدهی همسرمو حساب کنم؟

[QUOTE=371618443]خب نمیزنن مگه باید بزنن تا زنده هستن مال خودشونه[/QUOTEخونه‌ای که برا پسرشون گرفتن ...

اگه خودشون پولشو دادن خیلی هم کار خوبی کردن .اولاد که قدر این چیزا رو نمیدونه

مبلغ قابل توجهی همسر بنده داده و وام ۲۳٪هم متحمل شدن همسرم ماهیانه قسط میدند۷۰۰میلیون داده این مبلغ کمبه؟؟؟

اولاد بد نتیجه پدرمادر بدهستن و کارما میزنه وگرنه شما با پدرمادرت خوب بوده باشی ب کسی آسیب نزده باشی بچه چجوری میخواد لقمه حروم بشه؟

مبلغ قابل توجهی همسر بنده داده و وام ۲۳٪هم متحمل شدن همسرم ماهیانه قسط میدند۷۰۰میلیون داده این مبلغ ...

خوب باید شوهرتم سهیم می شد.معمولا پدر مادرا کمک میکنن پسرشون صاحب خونه شه شما بر عکس عمل کردید

نه نیست اما هر بچه ای حق داره پدرمادرش براش کاری انجام بدن

ببین عزیزم،شما اگر توقع داشته باشی که در ازای پولی که برای خونه دادید همون مقدار هم از ملک بنام شما حالا چه همسرتون و چه خودت بزنن حق داری...ولی دیدگاهت اشتباه هست که هر بچه ای حق داره که پدرومادرش براش کاری انجام بدن

این کار به چند دلیل درست نیست .. اول اینکه درک میکنم دوست دارید برای همسرتون زندگی بسازید و باعثه پیشرفتش بشید.. ولی چند نکته رو مدنظر داشته باشید بد نیست... طلایی که براتون خریده میشه به ظاهر و عرف حقه خودتونه ولی تا مدتها اگر نیت کنید که بفروشیدش همه میخوان بدونن با پولش چکار کردین به هر حال اوله ازدواجتونه و همه‌ی نگاه‌ها روی زندگیه شماست ... دوم اینکه سرمایه‌ی خودتونه و حقه خوده عروسه با فروختنش حسه طمع رو در دیگران تحریک میکنید و امکانه اینکه پوله طلایی که فروختید از دستتون بره زیاده... و نکته‌ی دیگه اینه اگر با پولی که خونواده‌ی همسرتون یا خوده همسرتون براتون طلا خریدن شما بخواین حسابه همسرتون رو صاف کنید به چشمه خونواده‌ی شوهرتون اصلا چیزه جالبی نیست چون میگن با پوله خودمون داره زمینمون رو از چنگمون در میاره و ببین چه نقشه‌های دیگه‌ای که برای این خونه و پسرمون نداره و در مورده شما بدترین فکرها رو میکنن و ممکنه رابطتون باهاشون بد بشه و یا اینکه تا ابد به شما بی اعتماد بشن چون کاری که میخواید انجام بدید نشون میده بهشون اعتماد ندارید و قطعا اونا هم دیگه بهتون اعتمادی نمیکنن..و نکته‌ی آخری که به ذهنم میرسه اینه که به هر حال اگر حتی بتونید حسابه همسرتون رو با طلاهایی که خودشون براتون میخرن صاف کنید نمیتونید ادعا کنید که چند دونگ از خونه رو به نامتون بزنن این وسط طلاهاتون رو دادید تا حسابه همسرتون صاف بشه اما خونوادش همه‌ی خونه رو به نامه همسرتون میزنن و شما این وسط طلاهای خودتون و در واقع سرمایتون رو از دست دادید تا چیزی که به هرحال در آخر سهمه شوهرتون میشه رو از پدر و مادرش بگیرید و بدید به همسرتون به نظرم روشه دیگه‌ای برای صاف کردنه حساب پیدا کنی بهتره چون با فروختنه طلاها در واقع به خودت ضرر میزنی و به سوده همسرت و خونوادش رفتار کردی و چیزی که برای خودته از دست میدی.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

راهی که میتونم بهت پیشنهاد بدم اینه .. حساب کن ببین طلاهایی که قراره برات بخرن قیمتش چقدر میشه اگر قیمتش به اندازه‌ی بدهیه همسرت به خونوادش میشه میتونین این پیشنهاد رو بدین که سهمه شوهرتون از خونه رو به نامه خودش بزنن و بگید من طلا نمیخوام به جاش به اندازه‌ی قیمته طلاهام که همه‌ی بدهیه ما به شما میشه بقیه‌ی خونه رو هم به نامه من بزنید این وسط تقریبا دو سر سوده چطور؟خونواده ی همسرت دیگه مجبور نیستن برای خریده طلا هزینه کنن و شما هم سنده خونتون به نامه خودتون میشه تازه این وسط بخاطره همچین پیشنهادی پیشه خونواده‌ی همسرت عزیزتر هم میشی چون میگن این عروس به فکره زندگیو پسرمونه و از خیره حقه خودش گذشته و به فکره جیبه همسر و خونواده‌ی همسرشه