2777
2789
خب آره منم که نمک نشناس نیستم بالاخره اگر اینا برن خواهر برادرش میتونن خونمون رو طلب کنن‌برای ارثیه ...

شاید اصلا نخوان بدن به پسرشون ،فعلا بشینید و استفاده کنید ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون خونه ، خونه شما نیست .خونه پدرشوهر و مادرشوهرت هست.حق بقیه بچه هاشون هم هست این خونه ، فقط ...

چرا متوجه نیستید اونا خودشون ۲طبقه خونه دارن اینو گرفتن برای ما و‌بنام خودشون زدن برای اون هم هست ارث و میراث به اندازه کافی هنوز ازدواج نکرده برادر شوهرم زنش عزیزتره نمیدونن کیه اصلا

چون بیشتر مبلغ اونا دادن و از بس مادرشوهرم خواهراش مزخرفن عروساشونم میزارن تو کاسشون بخاطر همین زد ب ...

چطور موقع پول گرفتن از پسرشون، به پسرشون اعتماد داشتن یه دونگ هم قابل ندونستنش؟ بنظرم این طوریه بهشون بگو شوهرم هرچه قدر ک بهتون داد قرض حساب کنین و پس بدین.

پدر همسر منم خونه رو که تو عقدر خرید برامون به اسم همسرم زد همون موقع

ماهم هیچ شناختی از خانواده های هم نداشتیم

مبنا رو بر اعتماد گذاشت

😅 تازه ما یه پیچ تو خاستگاری سر حق طلاق بحثم کردیم که باباش خیلی ناراحت شد چرا همین اول کاری اسم طلاق میارین

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چطور موقع پول گرفتن از پسرشون، به پسرشون اعتماد داشتن یه دونگ هم قابل ندونستنش؟ بنظرم این طوریه بهشو ...

منم همینو میگم عزیز من که از پدرمن انتظار ندارم خونه بزنه ب نامم یا هرچیزی دنیا مگه چقدر باارزشه من برام این مطرح هست مقدار پولی که داد هم هیچی حسابش نکردن ب اسم من ک‌نمبخاست بزنه ب اسم پسرشون میخاستن بزنن و اونا ۲تا خونه دیگه دارن و ما این وسط حق کسیم نمی‌خوریم خودشونو نشون دادن ،تازه شوهرم ی چیزی خرید زیرپاش نشستن نزنی ب اسم زنت

پدر همسر منم خونه رو که تو عقدر خرید برامون به اسم همسرم زد همون موقعماهم هیچ شناختی از خانواده های ...

والا خیلی فرهنگشون بالا بود خب میدونید که ساختار خانواده های ایرانی سنتی هست اینا رو ب  بدیومنی میگیرن اخلاقشون همینه

حالا نی نی سایت هیچی ولی سعی کن اصلا این بحثو جلوی احدی پیش نکشی که تا آخر عمر به چشم یه عروس پرتوقع و کسی که چشم دوخته به مال پدرشوهر نگاهت میکنن 

یکمم توقعت رو بیار پایین

نه نیست اما هر بچه ای حق داره پدرمادرش براش کاری انجام بدن

وقتی اومدن خواستگاریت گفتن خونه داره سند به نامش؟

خب اول و اخر اون خونه براشماست که الان مفت مجانی میرید میشینید هرچی باشه اموال خودشونه  والبته ک به فکر بچشونم هستن  تو برو با خیال راحت بشین توش کسی ک کاریت نداره 

مگه ب جوونای امروزی اعتباره فردا روز میبینی زد ب نام زنش زنشم  سر هیچی طلاق خواست 

من یدونه پسر دارم از الان اپارتمان بهترین جای شهر خریدیم ک همین اندازه خونه خودمون ارزش داره  من الان نمیتونم  اونجارو با این خونم یکی کنم ی اپارتمان فوق لوکس بشینم؟

خب اموال خودمونه بچمم سنش کمه  اما فکرایندشم و نگه داشتم برااون  ولی ب خودشم گفتم  تا ده سال از زندگی مشترکش نگذره و پول جم نکنن بازنش ک بخان بزرگش کنن نمیزنیم ب نامش  

والا خیلی فرهنگشون بالا بود خب میدونید که ساختار خانواده های ایرانی سنتی هست اینا رو ب بدیومنی میگی ...

اره در اخر به بابام گفت که مهریه هرچقدر میخواین بزنید اما اسم حق طلاق و اینارو نیارید

ولی اره خانواده همسرم حتی خانواده جاری هام با فرهنگن 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

منم همینو میگم عزیز من که از پدرمن انتظار ندارم خونه بزنه ب نامم یا هرچیزی دنیا مگه چقدر باارزشه من ...

وااا چه حسودن؟ بهش بگو چطور خودت ۳ دونگ زدی بنام زنت؟ پسرت بنام زنش بزنه اَخه؟ ب شوهرت بگو که از پولت سو استفاده کردن بعدا همین خونه بقیه اعضای خانوادت شریک میشن .پس پول خودتو ازشون پس بگیر

حالا نی نی سایت هیچی ولی سعی کن اصلا این بحثو جلوی احدی پیش نکشی که تا آخر عمر به چشم یه عروس پرتوقع ...

خب آره ولی من با توقع از دیگران اون چیز ب دلم نمیشینه به تنمم گوشت نمیشه عادت ندارم واسه چیزی خواهش کنم اونم از خانواده شوهر که ۷پشت غریبن

نه نیست اما هر بچه ای حق داره پدرمادرش براش کاری انجام بدن

با حرفشما دقیقا یاد عروس خودمون افتادم

داداشم و زنش توقع داشتن طبقه دوم خونمون (۱۶۰ ) متر بزنه به نام داداشم

در حالیکه ما یه تا بچه ایم!!@!

واقعا حرفت عجیبه

اکر والدین قرار کمک کنن باید به همه بچه ها به یک اندازه و بدون فرق گذاشتن کمک کنن

به تظر من این مدل کمک حق الناس میاره

چون حق بقیه بچه ها ضایع میشه و اصلا خوشایند و خداپسند نیست

حالا خود دانی

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

وقتی اومدن خواستگاریت گفتن خونه داره سند به نامش؟خب اول و اخر اون خونه براشماست که الان مفت مجانی می ...

یعنی انقدر مردها بدرد نخور شدن سر هیچ و پوچ بزنن ب نام زنشون و خب کسی که همون اول میگه چیزی بزن ب نامم مطمن باش میخاد فرار کنه بااون مال