2777
2789
ببین عزیزم،شما اگر توقع داشته باشی که در ازای پولی که برای خونه دادید همون مقدار هم از ملک بنام شما ...

نصف اون پولم ما دادیم این حق ما نیست؟؟؟؟پشم حسابمون. نکردن

اونا مگه میدادن آخرش میگن پولتونو بگیرین برین اجاره

اگر الان اینو بگن خیلی بهتره تا دو سال یا یه سال دیگه اینو بگن انقد گرونی شده که اگر بخواین همین 700میلیون رو بزارین توو این خونه چند سال دیگه که بحثو دعوا شد و خواستن همین پول رو بهتون بدن و بگن همینقدر دادین و نخوان حقتونو به روز بهتون بدن هیچی نمیتونین باهاش بخرین چه بسا با سودش هم اگر بهتون بدن بازم نمیتونین خونه بخرین... اگر مطمنی که خونواده شوهرت ممکنه حقتونو بخورن یا یه عمری بهشون وابسته باشین هفتصد تومنتون رو بگیرین طلاهاتم ازشون تمامو کمال بگیر بعده یه مدت طلاهاتو بفروش با همون هفتصدتا شوهرت و اون طلاها یه خونه بخرین خیلی بهتره تا اینجوری پولتون توو دسته دیگران باشه و اونا براتون تصمیم بگیرن .. همه توی این تاپیک قسمته خوبه ماجرا رو دیدن و خیرخواهیه خونواده شوهر رو در نظر گرفتن اما اگر یه در صد خونواده شوهرت بخوان به قول و قرارشون عمل نکنن بازنده شمایین .

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی اسی ولی نمیدونم چرا وقتی نمیتونن روی پسرشون حساب کنن که از پسه زندگی برمیاد یا نه و از ترسشون امواله پسرشون هم به نامه خودشون میزنن و مطمن هستن که پسرشون ساده لوحه و نمیتونه امواله خودش رو مدیریت کنه دیگه چه کاریه براش زن میگیرن.. مگه ازدواج برای مستقل شدن و خونواده تشکیل دادن نیست؟نباید طرف مرد باشه که بهش زن بدن؟ بچه بازیه که مردم دخترشون رو بدن به پسری که خونوادش هم روش حساب نمیکنن؟ .. مگر دختره مردم بازیچه‌ست یا خونه پدر و مادرش جاش تنگه.. که بیاد نون خوره اینو اون بشه به یه نفر شوهر کنه اما به دسته ده نفر باید نگاه کنه... چطور خونواده شوهر اعتماد ندارن که زنه پسرشون یه وقت نیاد مال و امواله پسرشونو بالا بکشه بعد همون زن باید به خونواده شوهر اعتماد کنه و بزاره امواله شوهرش دسته خونواده‌ش باشه؟وقتی قراره شوهرت قسط بده کیه که این وسط باید کم بخوره کم بپوشه کم بگرده مو سفید کنه تا قسط‌ها رد بشن..‌ کی خونواده شوهر میخوان بفهمن که این عروس هم داره عمرشو میزاره توو زندگی پسرشون و عمره آدم قیمت نداره...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
ناراحت نشی اسی ولی نمیدونم چرا وقتی نمیتونن روی پسرشون حساب کنن که از پسه زندگی برمیاد یا نه و از تر ...

دقیقا همه جبهه گرفتن که مطمنم خودشون مادرشوهر هستن این وسط من هستم میبازم و میگم طرف ۳تا خونه بنام خودش دارع دیگه شوهرمم پول داده برای خونه این وسط کی‌میخاد حق کیو بخوره اخه

اگر الان اینو بگن خیلی بهتره تا دو سال یا یه سال دیگه اینو بگن انقد گرونی شده که اگر بخواین همین 700 ...

من بگم طلا نمیخام ضرر میکنم من وارد بازیشون نمیشم اما پدره دل نداره مادره هم بدتر که جفتشون مرموزن همش میخان اختیار داری کنن توی همه چی اما من نمیزارم میخاستن از توی حساب شوهرم پول بدن به یکی من نزاشتم