2777
2789

۱۸ سالمه و از وقتی که یادم میاد این مرد داره عذابمون میده یه زره هم احساسی بهش ندارم همش تحقیر بد دهنی تهدید و دعوا با مادرم مادرم هم شدیداً عصبی شده اصلا نمیشه باهاش حرف زد همش میگه فقط به خاطر شما موندم همه از دور زندگی مارو میبینن میگن خوشبه حالشون نمیدونن این مرد واقعاً چه جوریه همه جا تو جمع زن و بچه خودشه تحقیر میکنه هرزه صدا میکنه اصلا یه پدر به دخترش که سالی یه بار از خونه بیشتر نمیره مدام میگه حرف های زشت و فحش های جنسی میده کافیه چادر نپوشی دیگه تمومه ایشالا فدای دختر عموت بری گوه اونم بهتر از توعه این وسط فقط تو فکر خواهر و برادر کوچیک ترم هستم که دارن هرچی من از بچگی تجربه کردم تجربه میکنن وقتی میبینم مامانم خود زنی میکنم و خواهر کوچیکم می‌ترسه و گریه میکنه نابود میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم سعیم رو میکنم حتی اگه امسال نشد دوباره میخونم که یه رشته خوب بیارم فقط از این فضای سمی دور شم از یه ورم دلم برای خواهر کوچیکم میسوزه کلاس اولیه خیلی داره وسط این دعوا ها اذیت میشه 

اصلا قبول نمیکنه 

تا الان یه بار منو مدرسه نبرده میگه من آژانسم پیاده برید در صورتی که مدرسم اونقدر هم نزدیک نیست خرجی خونه اصلا نمیده اگه مامانم خودش کارمند نبود و حقوقش خوب نبود الان سالی یه بار لباس نداشتیم همش میگه من قسط دارم و هرروز به خونه هاش و زمیناش اضافه میشه و مامان من باید خرج خونه رو بده زمین ها به اسم اون میگه ندارم و خرج بقیه میکنه