2777
2789
عنوان

افزایش وزن😍😍😍😍

850 بازدید | 60 پست

بچه ها من مدتیه که تصمیم گرفتم چاق بشم

بیشتر میان وعده هامو اضافه کردم و امروز که خودمو کشیدم دیدم 52 کیلو ام😍

از 40 و خورده ای رسیدم به 52

قدمم 160

بعد تو برف وسط خیابون شارژ خریدم تا زنگ بزنم به نامزدمو و بهش بگم که وزنم زیاد شده اینقدر که هیجان داشتم

ولی جواب نداد😑

خیلی خیلی پیگیر بود که چاق بشم

حالا نامزدمو بیخیال

چون هنوزم نگفتم و فعلا قهرم باهاش

ولی خیلی خوشحالم

چقدر ذوق داشتم خوشحالیمو باهاش قسمت کنم😍😭💔

هییی خدا

و اینکه میخوام بشم 58 نامزدم اینجوری دوست داره

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رژیم گرفتم دارم کم میکنم ول سه هفته 1 کیلو😐🤣🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

در چه مدت ؟

حدودا یه ماه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

فقط با میان وعده؟مکملی چیزی نبوده؟

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

حدودا یه ماه

اوو خوبه میشه تا عید چاق بشم؟ مثلا منم به ۵۲ برسم؟ الان ۴۳ ان با قد ۱۶۳

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

چیکار کردیچ مدت

یه ماه

زیاد میخورم و میان وعده تامو زیاد کردم همین

الکی غصه هم نمیخورم

عزیزم کامل تر توضیح میدی؟ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

اوو خوبه میشه تا عید چاق بشم؟ مثلا منم به ۵۲ برسم؟ الان ۴۳ ان با قد ۱۶۳

وای چقدر مث من لاغری

اره معلومه که میشه

منم میخوام تا عید برسم 58

ایشا...  موفق میشیم