2777
2789
عنوان

کسی هست بچه چهار پنج سالش اگزما داشته باشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بفرمایید کجا بردین؟ تا کی اگزماش ادامه داشت؟ اگزمای آتوپیک بود؟ با غذاها بدتر میشد؟

آره آب هم میخورد کل بدنش کهیر و تاول میزد خیلی دلم بهش میسوخت

بدنش میخارید و....

من تهرانم اگه تهرانید شمارشو بدم دو جا مطب داره هم بالای شهر هم پایین شهر فک کنم آنلاینم ویزیت میکنه

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

سلام اگر تهران هستید، دکتر امیرهوشنگ احسانی خ ولیعصر

یه سری پماد دست ساز میده که معجزه میکنه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

خدا خیرتون بدهتن همتون سلامت باشه انشاالله

پسر من از ۴ماهگی اگزما گرفت 

صورتش می‌ریخت بیرون تا جاییکه خون میومد 

خارش شدید داشت 

هر جور درمانی رو انجام دادم 

آخرش بردم ازش-تست گرفتن وفهمیدم به شیر ..ارد گندم .تخم مرغ ..وخیلی چیزا حساسیت داره

دکتر گفت اگه ادامه پیدا کنه آسم میشه 

من تصمیم گرفتم خودم اینا رو نخورم تا شیرم خوب باشه براش-

شش ماه تمام چیزایی که بهشون حساسیت داشت نخوردم وبهش-ندادم 

تو این مدت خوب شد 

ولی من ۱۵ کیلو کم کردم 

الان ده سالشه ...چون همون اوایل رعایت کردم خیلی خوبه ...فقط-به کاکائو وبعضی چیزا حساسیت داره که باعث خارش بدنش-میشه که رعایت میکنه

عشق یعنی زندگی با یاد تو