2777
2789
عنوان

کسی هست بچه چهار پنج سالش اگزما داشته باشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=371751101]من پسرم اگزما داره ۱۰سالشه . همین پماد ارو میزنم آب رسان قوی میزنم .ی مدت قطع میشخ دوباره میاد. شن ...[/QUOTسلام آبرسان چی میزنین؟ آلرژی غذایی یا فصلی یا دارویی یا تنفسی هم داره؟ کجاش اگزما میزنه؟

پسر من از ۴ماهگی اگزما گرفت صورتش می‌ریخت بیرون تا جاییکه خون میومد خارش شدید داشت هر جور درمانی رو ...

پسرم دوماهگی هم داشت ولی دیگه همون یه ذره شیر خودمم خشک شد و شیرخشک دادم دیگه خوب شده بود، باز از دو سه سالگی با آلرژی دارویی شروع شد الانم دیگه همه روز هست، آلرژن هارو رعایت میکنم باز خارش میگیره، حتی چشمش، از استرس آینده حالم خیلی بده، نکنه آسم بشه، نکنه خودایمنی بگیره، خیلی غصه دارم

بله نسخه گرفتیم از دکتر شیمیایی دستور داد خداروشکر الحمدلله درمان شده

دکتر شیمیایی دیگه چیه؟ اگر تهران تشریف دارین لطفاً اسم پزشک طب سنتی که پدرشما درمان شد و شماره اگر دارین لطف کنین بزارین

دکتر شیمیایی دیگه چیه؟ اگر تهران تشریف دارین لطفاً اسم پزشک طب سنتی که پدرشما درمان شد و شماره اگر د ...

ببخشید اصلاح میکنم از دکتر طب سنتی نسخه گرفتیم خداروشکر الحمدلله درمان شد.یا من درخواست میدم یا شما تا فردا و اونا تلفن شونو براتون توی خصوصی ارسال میکنم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
شما چیکار کردی با اگزماش بچت خوب شد؟بچم تقریبن 5 سالشه از 6 ماهگی داشت اگزما زو یه مدت هی میومد باز ...

خوب نشده متاسفانه ، پماد دستساز داده دکتر، باید ببرین مطب دکتر های متخصص آلرژی که تست آلرژی بگیرن ببینین به چی حساسیت داره، دارو خورده؟ غذاهاش فرقی نکرده؟ هله هوله خورده؟