2777
2789
عنوان

کسی هست بچه چهار پنج سالش اگزما داشته باشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 178 پست
یعنی دکتر طب سنتی بردین؟مطمئنین اگزماست؟. شاید پسوریازیسه یا کهیره... نفرمودین به چیزی آلرژی هم داره ...

نه نبردم بله چند تا دکتر بردم گفت اگزماس اخه اصلا خوب نمیشه 

گفت گوجه فلفل فست فود چیپس پفک این چیزا نخوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من خودم اگزما دارم چندین ساله انواع و اقسام دارو رو زدم ،بهتر ک نشد هیچ ،بدتر شد چه دستساز چه شرکتی ...

انشاالله بهتر بشین

کرم مرطوب کننده درمالیفت رزالیفت خیلی خوبه، برای بزرگساله، امتحان کنید 

پزشک متخصص خوب کسی میشناسین؟ من زندیه بردم ، موحدی هم قراره ببرم، هردو آلرژی اطفالن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ئه پسر منم بیشتر دور گردنشهبه من گفتن لبنیات براش بدهولی مرسی امتحان میکنمآلرژی هم داره؟ از چند سالگ ...

هنوز دو سالش نده دقیقا یک ساله که درگیره پسر خواهرمم بیشتر گردنشه ولی تو موهاش و بقیه جاهای بدنش هم کمی هست دوغ که میخوره خوب میشه شما هم امتحان کنید انشالله خوب میشه چون دوغ گرمای بدنو میگیره قرمزی و خارش کم میشه

من خودم اگزما دارم چندین ساله انواع و اقسام دارو رو زدم ،بهتر ک نشد هیچ ،بدتر شد چه دستساز چه شرکتی ...

دختر منم میره حموم خوب میشه ولی باز برمیگرده 

انشاالله بهتر بشینکرم مرطوب کننده درمالیفت رزالیفت خیلی خوبه، برای بزرگساله، امتحان کنید پزشک متخصص ...

تهران نیستم جان 

ایشاالله هر جا ک میبرید تا سال جدید کاملا درمان بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخار اب معجزه میکنه انگار من یه قسمتایی از صورتم و وسط سینم هست ولی اگه دو سه روز حموم نرم خیلی ناجو ...

دختر منم بمیرم براش بخاطر همین دلش میخواد دائم بره حموم موهاش هم بلنده اذیته اون پشت گوشش هست و تو سرش

دختر منم بمیرم براش بخاطر همین دلش میخواد دائم بره حموم موهاش هم بلنده اذیته اون پشت گوشش هست و تو س ...

منم بودم

زخم میشد قشنگ 

دکتر به دارو دستساز داد زدم خوب شد ،دیگه خبری ازشون نشد 

ولی صوزتم خوب نشد با هیچی 

پوستمم بشدت خشکه ،همش درگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم نگران نباش من خودم دستم اگزما داره پماد داده دکتر و کرم هروقت میزنم نرم میشه چند ماه پی اوکی بود عین روز اولش ولی یه مدت بش توجه نکردم دوباره شد مثل روز اولش اگه پمادشو سروقت بزنه و یکم توجه کنی بهش خوب میشه جای نگرانی نیست

دختر منم بمیرم براش بخاطر همین دلش میخواد دائم بره حموم موهاش هم بلنده اذیته اون پشت گوشش هست و تو س ...

دایم هم بره که پوست خشک میشه

بعدش حتما باید پوستو چرب کنه

کرم های مرطوب کننده مخصوص که اینجا هم اسم برده شده بگیرین براش انشاالله جواب بده، خدایا به بچه هامون کمک کن 😔