دارچیییییین مدیر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 406 عنوان کسی جواب آزمایش بلده بخونه | مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 65 پست این آزمایشی که عکسشو میزارم برای چند سال پیشه اون موقع که موهام نمیریخت می خوام بدونم فقر آهن داشتم یا چقدر بود ؟به خاطر ریزش موهام تازگیا آزمایش دادم آهن خونم خیلی پایینه دکتر بهم گفت اگه موهات نمی ریخت باید شک می کردیم دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤ 1403/11/21 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karami1383 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 1277 بله درسته دکتر گفت هفته ای یه قرص ویتامین دی۵۰۰۰۰ بخورم برای کم خونیسیب زمینی کبابی با کره حیوانیگوشت قرمزخرمااینا موثره حتما بخور
دارچیییییین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 406 کم خونی ، فریتین پایین ، ویتامین دی پایین وقتی از زمین بلند میشم قشنگ احساس میکنم سرم زوق زوق میکنه از خواب بیدار میشم باید بدنم خستگیش در رفته باشه ولی من خستم .موهام آنقدر میریزه که نگو دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
دارچیییییین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 406 تیروئید هم داری ؟؟؟ نه اونو دکتر نگفت فکر کنم ندارم دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
دارچیییییین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 406 برای کم خونیسیب زمینی کبابی با کره حیوانیگوشت قرمزخرمااینا موثره حتما بخور واقعا اینا چیزایی هست که خیلی دوست دارم دیگه به خودم قول دادم به خودم برسم دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
karami1383 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 1277 واقعا اینا چیزایی هست که خیلی دوست دارم دیگه به خودم قول دادم به خودم برسم اره اگه بخوری خوب میشی میره بالا اهانتفقط قرص آهن موقع پریودی شاید از حجم پریود کم کنه
دارچیییییین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 406 اره اگه بخوری خوب میشی میره بالا اهانتفقط قرص آهن موقع پریودی شاید از حجم پریود کم کنه تا سه ماه که حتما باید بخورم قرص بعدش هم انشاالله خوب شدم حتما موقع پریودم می خورم برای دکتر زنان هم وقت گرفتم برم ببینم اون چی میگه برای پریودم که زیاد میشم راهی هست که کم بشمممنون عزیزم خدا بهتون سلامتی بده❤️ دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
ms_m عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 اسی آهن خونت کمه و اینکه قرصی که برات دکتر نوشته خیلی خوبه منم الان یک ماهه استفاده میکنم ریزش موهام خیلی بهتر شده🌱 کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉
دارچیییییین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 406 اسی آهن خونت کمه و اینکه قرصی که برات دکتر نوشته خیلی خوبه منم الان یک ماهه استفاده میکنم ریزش موهام ... شما آهن خونت چند بود؟خوشحالم کردی ریزش موهام خیلی زیادهدکتر بهم گفت آهن خونت باید ۴۰ بود ولی الان ۴ دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
دارچیییییین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 406 اسی آهن خونت کمه و اینکه قرصی که برات دکتر نوشته خیلی خوبه منم الان یک ماهه استفاده میکنم ریزش موهام ... شما هم روزی یک عدد می خورین؟ دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤
ms_m عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 شما آهن خونت چند بود؟خوشحالم کردی ریزش موهام خیلی زیادهدکتر بهم گفت آهن خونت باید ۴۰ بود ولی الان ۴ ببخشید عزیزم یادم نمیاد چند بود ولی کم بود منم خیلی ریزش موهام زیاد بود طوری که هروقت موهامو شونه میکردم گریم میگرفت ولی الان بهتر شده🥲شما هم استفاده کنی نتیجه میگیری🌱 کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉
karami1383 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 1277 تا سه ماه که حتما باید بخورم قرص بعدش هم انشاالله خوب شدم حتما موقع پریودم می خورم برای دکتر زنان هم ... خواهش میکنم امیدوارم هرچه زودتر خوب بشین❤️
بادمجون_شکم_پر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 3782 عزیزم میای برام بخونی بلخره ارسال شد کم خونی شدید داری نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی
ms_m عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1141 شما هم روزی یک عدد می خورین؟ بله عزیزم روزی یکی میخوردم ولی معدم یکم بهم میریخت دکتر گفت ی روز درمیون بخور🥲 کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉
بادمجون_شکم_پر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 3782 این جواب هم برای یک هفته پیشه ویتامین دی بشدددت پایینههمین دوتا آهن ویتامین دی باعث ریزش مو شدید میشه نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی