2777
2789
عنوان

جدا شدم هشت ماهه

542 بازدید | 18 پست

دیگه گریه‌م نمیاد.

می‌خوام زار بزنم؛ دیگه توان ندارم.

هی اسمشو صدا می‌زنم و با بغض و چشمای نم‌دار می‌گم بهش تو رو خدا برگرد. 😔

یاد خاطره‌هامون افتادم، چه امید و آرزوهایی داشتم برای عروسیمون!

چه جوری دلش اومد؟

مگه ذوق منو ندید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چندوقت؟

به کتفت گلم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اووو ۸ ماهه خوب نمیشی عزیزم مگه بی احساس باشی

من بعد۳ سال خوب شدم

تازه یه سال اول باهاش دوست شدم

بعدش هر۴ ۵ ماه یبارچت واینا

تابالاخره نشد وازدواج کردم بعد۴ سال ولی خب این ازدواجمم بی نتیجه شد🖤

میکاپ آرتیست مشهد_mua

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یه نگاهی به تاپیک هاتون کردم شوهر سابق شما اصلا شما رو دوست نداشته ، شما الان چرا باید برای کسی که ذره ایی بهتون علاقه نداشته، بشینین غصه بخورید ؟!! 

عزت نفس و غرور تون  کجا رفته ؟! رفته که رفته بره گم شه چه بهتر که زودتر طلاق گرفتید دوست داشتی الان با یه بچه طلاق گرفته بودی ؟! مگه قحطی کرد اومده که خودت رو هلاک می‌کنی ؟!

آن شاالله خدا یه مردی رو سر راهت قرار میده که معنی دوست داشته شدن رو باهاش میفهمی...

گذشته در گذشته درگذشت تامام بفکر خودت و از الان به بعد باش نبش قبر خاطرات نکن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر