2777
2789
عنوان

دخترا لطفا یه لحظه بیاین

132 بازدید | 23 پست

سلام امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه

عیدتون مباااارک ان شاءالله حضرت علی اکبر حاجتای دلتونو بده

خب میخام یه حرفایی به دخترایی که رل یا داداش مجازی بزنم لطفا خواهش میکنم تا آخر بخون و قشنگ به حرفایی که میخام بزنم فکر کن لطفا

حرفایی که میخام بزنم بخاطر خودته دلم نمیخاد ناراحت باشی با اینکه نمیشناسمت

یه سوال حالتون خوبه؟ 

شب که میخای بخوابی همه بدبختیا میاد به یادت

چرا همش بیو و پروفاتون غمیگینه چرا؟ 

چرا دلت میخاد نباشی؟ 

چرا میگید این پسره فرق میکنه؟ 

یه مرد میتونه هم زمان 4 تا زن داشته باشه اما تویه دختر نه

عاشق کی بودی؟ 

الان یادش افتادی؟ چرااا فرآموشش نکردی چون هنوز توی دلته اما پسره میاد میگه تو زندگیمی عمرمی بدون تو نمیتونم دو روز بعد فراموشت میکنه ببین کسی که قبل تو به یکی میگفته عشقم    الان به تو میگه عشقم دو روز دیه به یه نفر دیگه میگه عشقم نگو این فرق داره نگو این اشتباهو نکن 

از پسر لات عرق خور بوده دل دختر شکونده از یه دسر طلبه که دست دخترو کرفته برده حرم گفته به همین امام رضا تا آخر باهاتم یه هفته بعد دخترورو ولش کرده

چه اون باخدا چه اون عرق خور پسر پسره

کامل نخوندم ولی چون راجب رل و دوست پسره میگم 

اولین بارم بود جوگیر شدم وارد رابطه شدم الان دیگه نمیتونم ازش بیرون بیام نمیخوام ادامه بدما ولی تمومم نمیشه هرکار میکنم

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل نخوندم ولی چون راجب رل و دوست پسره میگم اولین بارم بود جوگیر شدم وارد رابطه شدم الان دیگه نمیتو ...

میدونم کامل درکت میکنم 

ببین تو وابستش شدی و میترسی 

لطفا کاری که میگمو انجام بده فقط یه هفته

از همه جا بلاکش کن شمارشو پیاماشو همرو بپاک طوری که هیچ ردی ازش نباشه حتی اگه عکسی یا آهنگی تورو یاد اون میندازه بپاک یکاری کن که از هیچ راهی نتونه بهت زنگ بزنه یا بهت پیام بده اصلنم بهش فکر نکن خودتو درگیر کارای دیگه کن 

یاد چند نفر افتادم من چرا😂💔

بگردممم

ولی نبینم دیگه فکر کنی بهشاا

تنها راه اینه که اگه عکس، آهنگ یا هر چیزی که تورو یاد اون میندازه بپاکی و اگه به هر دلیلی یادش افتادی خودتو سرگرم کاری کنی

منم خودم پسر م راست میگه خداییقبلاً دوست دختر داشتم اصلاً اسم شون هم یادم نمیاد فقط یه حس لحظه ای بو ...

آره بعضیاتون قبول میکنید اما بعضی هاتون نه اما با احساسات دخترا بازی نکنید تو اسمشونو یادت نیس ولی شاید یکی از اونو هر شب به خاطر تو گریه منه

میدونم کامل درکت میکنم ببین تو وابستش شدی و میترسی لطفا کاری که میگمو انجام بده فقط یه هفتهاز همه جا ...

ن ن من وابستش نیستم ینی بودم قبلا الان دیگه خودمو همجوره ازش دور کردم ولی اونم بد وابسته من شده خیلی هم حس گناه و عذاب وجدان دارم هم خجالت و شرمندگی پیش خدا ک این رابطه رو شروع کردم

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

میدونید چرا حالتون بده چون خلاف قانون عمل کردید این دنیا یه قانونی دارع دیگه 

یه سوال 

در طول 24 ساعت میری پیش خدایی که همه زندگیت دست اونه یا پسره گفتم نگو اینه پسره فرق داره وایستا بهت بگم

صحبت با نا محرم گناهه دیگه پس خدا یقتو میگیره بار کج به منزل نمیرسه دیگه یا قبل ازدواج از هم جدا میشید که این خوشبختانه ترینشه یا نه ازدواج میکنید اون موقع مشکلات میریزه سرتون یا نه بعد ازدواجم زندگیشون خوبه اماااا اون دنیا دیگه معلوم نیس چی در انتظارشونه امام علی گفته اگه دیدی داری گناه میکنی خدا یقتو نمیگیره بترس ببین کجا میخاد چه بلایی سرت بیاره

یا اینکه مثلا مثلا قراره فردا باهم ازدواج کنید چی میخاید بگید عشقم؟ عمرم؟ زندگیم؟ نفسم؟ همدمم؟ و..  اینا رو که قبل ازدواج گفتید!  زندگیتون یک رنگ میشه 🙂