2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زود زود میاد خونمون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 119 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا کسانی که یا خودشون یا بچشونو میفرستن تو خونه زندگی دیگران  و هی تلپ میشن شخصیتی چیزی ام دارن؟مثلا تازه عروس و میرن شب خونش می مونن حتی اگر شهر دیگه باشن بابا بتمرگید تو خونه هاتون انقد باعث عذاب نباشید.

باورت میشه پیش من به دخترش میگه تو دشمن شاد کنی

محل نزار

اگ من باشم

میشینم جلو تلویزیون 

اصلا به حرفهاش توجه نمیکنم

تا حرص بخوره

با بقیه میگم میخندم

بیشتر حرص بخوره

نهایتش اینه که باهام لج کنه

که چه بهتر

چندباری توجه نمیکنم

تاهم خودش حرص بخوره

بعدش حق به جانب

جوابشو میدم

میشورمش

اگه میخوای شوهرتو بیاری تو تیم خودت ازصبح قبل تدارک یه شب عالی رو تو تصور شوهرت براش بچین جوریکه لحظه شماری کنه که بیاد خونه .از اونور به خواهرشوهرت بگو شرمنده ما زن وشوهر جوون هستیم و شب ها میخواییم دوتایی وقت بگذرونیم والسلام 

میگم میگه من چجوری بگم نیا

۱

من ۱۵ سال پیش ازدواج کردم مشکل تورو داشتم البته با دختر خواهرشوهرم که سه سالش بود از نامزدی انداختنش دنبال من بیچاره تا وقتی بره مدرسه بعد از اونم هرروز برام کاردستی ونقاشی می‌آورد چون مربی مهد ونقاشی بودم آنقدر هرروز یه چیزی برام می‌آورد کلافه بودم ولی مثل تو جرات اعتراض نداشتم چون شوهرم بشدت پشت خواهرش بود نمیتونم بگم چقدر عذاب کشیدم فقط لعنتشون میکردم که جوابشو گرفت خواهرشوهرم و دیگه نتونست بچه داربشه 🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬