2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زود زود میاد خونمون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 119 پست

به شوهرت بگو هروز که از سرکار میاد میبینه خونه ی شماست بهش بگه پاشو برو پیش مامان چرا اونا رو تنها میزاری میایی اینجا 

بگه شاید به کمک نیاز داشته باشه برو خونه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیروز خونمون بود بهونه اوردم گفتم میرم خونه خالم اینا الان زنگ زده دیشب که نذاشتی بخوابم خونتون ...

😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

من اتفاقا باهاش دوستم همیشه راز دارشم ولی بخدا یبار دوبار نیسباورت میشه بهترین دوران بعد عروسیمو هرو ...

تشویقش کن بره ی دوره ببینه ک انقدر بیکار نباشه....مشخصه ک شما رفتار خوبی دارین و با اخلاقین وگرنه نمیومد....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حیف بچه نداری سر اون داد بزنی تا بفهمه که به در میگی دیوار بشنوه. 

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

دروباز نکن 

مستقیم بگو نیستم برنامه ی دیگه ای دارم

خرید دارم تازنگ دررو زد برو حموم بگو نشنیدم

وقتی هم طلبکار شدن بگو مگه من هرروز میام خونه ی شما؟ازدسته شما آسایش ندارم

رو نده بابا حریم شخصی واست نمونده 

من مهمون سرزده اصلا خوشم نمیاد 

من در باز نکردم چند باز زنگ زد شوهرم گفتم زرتی هر روز میاد اونم‌گفت خونه نیستتکرار کردم پاشون کا ...

مثل خواهر شوهر من 

تو کامنتا گفتم چجور بود 

بدم میاد ازین آدما اه اه 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بخدا دیروز خونمون بود بهونه اوردم گفتم میرم خونه خالم اینا الان زنگ زده دیشب که نذاشتی بخوابم خونتون ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^