2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زود زود میاد خونمون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 119 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت پاشو میوه بخورچایی بذار برا خودتیا چند بار ک اومد به بهونه های مختلف از خونه بزن بیرونیا بگو سر ...

بخدا دیروز خونمون بود بهونه اوردم گفتم میرم خونه خالم اینا الان زنگ زده دیشب که نذاشتی بخوابم خونتون امروز بیام

تا وقتی که چهارچوباتو باهاشون مشخص نکنی بحث همینه. اگه همسرتون پایه است یکی دو دفعه بی‌محلی کنید یا وقتی تو خونه هستید و اونم می‌دونه هستید جوابشو ندید دیگه نمیاد معمولاً. 

اما اگه همسرتون پایه نیست اول باید همسرتونو پایه کنید و اگه با همسرتون رفیقه خود همسرتون باید یه جوری اونو بپیچونه. 

اگرم می‌دونید که همسرتون پایه نمی‌شه  و باهاتون مقابله می‌کنه بدون اینکه به همسرتون بگید سر خودتونو مجبورید مشغول کنید تا کمتر بیاد حالا بیرون کلاس برید یا مجبوری سر کار برید یا مثلاً یه چند باری که می‌دونید اون میاد برید بیرون مهمونی خونه مامانتون این طرف اون طرف هیئت مسجد زیارت

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بخدا دیروز خونمون بود بهونه اوردم گفتم میرم خونه خالم اینا الان زنگ زده دیشب که نذاشتی بخوابم خونتون ...

رک باش

بگو مشکلی داری خونتون نمیخوابی

بگم مادرت اینا مشکلتو حل کنن

از خونتون فراری شده اخه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فاصله سنیتون کمه؟؟ شاید اونم تنهاست ...حالا گاهی ک حوصلشو نداری بگو نیستم خونه ولی روی هم رفته چ عیب ...

من اتفاقا باهاش دوستم همیشه راز دارشم ولی بخدا یبار دوبار نیس

باورت میشه بهترین دوران بعد عروسیمو هروز خونمون بود بدون اینکه خانوادش بهش تذکر بدن

انقد مادرشوهرم بهم تیکه میندازه و بی محلی میکنه اونوقت دختر خودش هروز خونه ماس

خواهر شوهر منم سر صب بدون دعوت پیام میداد ک شام میایم خونتون😕😕 در کل فقط برا شام و ناهار مارو میشناخت خونه خودشم ک میرفتیم اگه یه لقمه میزاشت جلومون با چشاش و اخلاق شوهرش از چشممون درمیاوردن غذارو 

خداروشکر ب اختلاف خوردیم و قطع رابطه شد امیدوارم هیچ وقت اشتی نکنیم!!

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃