2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زود زود میاد خونمون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 119 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣اگ اینطور باشههمه خواهرشوهرها خونهداداشا ول نمیکننتا شوهر گیرشون بیاد

من والا با زنداداشم کاری نداشتم همیشه سرم تو کار خودم و درس ودانشگاه بود وبی همش دنبال خواستگار بود برام هرروز یکیو پیدا می‌کرد آخرش سر شوهرم مامانمو با خودش دست به یکی کردن و ازدواجمون خیلی سریع شد بعد عزدواج کلی به مشکل خوردیم تا بالاخره تونستیم باهم کنار بیاییم ولی خدارو شکر با صبرو تحمل هرروز عشقمون بیشتر شد و شوهرم خیلی به من و زندگیمون می‌رسید 

اما زنداداشم آنقدر حسود و بدبخت بود هربار که با شوهرش دعوا می‌کرد عقده هاشو سر زندگی من خالی می‌کرد و برای شوهرمو و خانوادش پیغام های دروغین میفرستاد که مارو بهم بزنه و چون دلیل اختلافات قبلیمون خوب میدونست ار همون طریق وارد می‌شد که انتقام بگیره

الان شوهرم گفته ازش متنفرم نباید اصلا باهاش روبرو بشی و ببینمش فقط فحشش میدم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخدا با خواهرشوهرم خوبم ولی دوس ندارم تند تند بیاد ولی مادرشوهرم باهام لجه که اونم بی محلی میکنم ...

همینو پیام بده بهش 

بگو عزیزم من دوستت دارم ،اما تو هفته بمن مهلت زندگی هم بده ،هر روز نیا ،ماهی یدفع خودم بهت زنگ میزنم بیا خونم 

تممممماااااام 

/به جهنم هر فکری میخواد بکنه /

...
اشباهت اینجاست که تنهایی میری خونه مادرشوهر .هیچوقت بدون شوهرت نرو عصرها برو ۱ ساعت بشینین برگردین

وای اصلاااااااااا تنها نمیرم چن ساله 

فقط باشوهرم درحد چن ساعت شب نشینی اونم بهم سگ محلی میکنه

هر وقت هم پیام داد که میخواد بیاد بگو حالم خوب نیست ، یا جواب نده بعدا بگو خواب بودم، یا بگو نیستم خونه! چند بار جوابشو نده. بگو حمام بودم.

خلاصه یک ماه که بپیچونیش دیگه نمیاد

اگرم اومد که اصلا محلش نزار

من والا با زنداداشم کاری نداشتم همیشه سرم تو کار خودم و درس ودانشگاه بود وبی همش دنبال خواستگار بود ...

از اول کارش اشتباه بوده

شما هم نباید موضوع دعواهاتون بیرون خونه میرفت

دره صورت مهم الانه که باهم خوبی

شماره هاتون عوض کنید

یا بلاکش کنید

محلش نزارید

الکی یه چند تا کتاب بنداز جلوت بگو می‌خوام درس بخونم احتیاج دارم تنها باشم 

اگرم دیدی اومد بشین پای کتابها بگو اون کارها و بکنه 

بگو غذا درست کن نمی‌دونم لباسام مونده می‌خوام بشورم وقت ندارم تو بشور 

اینجور چیزا

مگه چند سالشه مدرسه نمیره؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !