2777
2789

بچه ها بنظرتون این مثبته ؟میترسم برم آزمایش من تنبلی تخمدان دارم بعد دوماهه با اگنوگل تنظیم شده ماه اول لتروزول خوردم ولی سر بیست و هشت روز پری شدم این ماهم خوردم که میشه ماه دوم پنج روزه عقب انداختم روز دوم بی بی زدم منفی بود امروز زدم هاله انداخته یه بار قبلن امپول پروژسترون زده بود اقدام نکرده بودیم هاله انداخت گفتن شاید دکترا واس اثر امپول باشه حالا هم همون لحظه هاله انداخته بنظرتون مثبته ؟اینم بگم وقتم ۱۶ ام بود روز ۱۵ ام درد شدید پریود شدن داشتم ولی نشدم کمر و درد درد خفیف زیر شکم دارم سینه درد و حالت تهوع ندارم لگن درد و عفونت شیری کشدار داشتم موقع وقت پریود شدنم عفونتم ندارم 

ببخشید یکم طولانی شد میشه لطفا جواب بدین💔😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه مثبت باشه ؟میترسم بخدا دو سه بار رفتم منفی شده خیلی سخته واس شما پیش اومده؟

خب اگر امپول نزدی احتمالا مثبتش درسته حالا برو ازمایش بده خیالت راحت بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میشه برام دعا کنین شوهرم امروز میگه تا بی بی چک مثبت نشه نمیبرمت آزمایش چون دوبار بردمت خورده از ذوق ...

انشالله مثبته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲