2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت اگر عروسم تونبودی پسرم اینجوری نمیشد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 46 پست
نه من همیشه سعی کردم ارزش خودمو نگه دارم ولی اینا همش پررو تر میشن شوهرمم ساکتهه

مطمئنم با مادرشوهرت و خانواده شوهرت اوایل خیلی صمیمی شو و فاصله رو حفظ نکردی که اینطوری جرات میکنن بهت بی احترامی کنن و روشون باز شده وگرنه رو ننیدادی جرات نمیکردن دهن گالشونو باز کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه خانواده همسر منم اینطوریه کلا فقط میخان تقصیر هر چی رو تقصیر عروس کنند

خیلی سنگین باش اصلا صمیمی نشو رو نده فاصله رعایت کن وقتی میبینی طرفت  ی خانواده بیشعور و سمی و بی شخصیتن اصلا رو نده اخرش بشدت خودت حقیر میشی 

از اون اول نباید با خانواده شوهر زیاد گرم بگیرید اونا خانواده خود ادم نیستن همیشه غریبه ان فقط با پسرشون ازدواج کردید 

بیشتر مشکلات از همون گرم گرفتنها و جوگیریایس

منم گفتم اگر پسرتون منو نمیخواست شما راضی نبودین نمیومدین خاستگارین بعداز چندین ماه رفتو امد تازه خانواده من راضی نبودن که الان شما بگی یکی دیگع جات بود اینجوری نبود

پاشدم دست دخترمو گرفتم اومدیم بیرون شوهرمم بعد نیم ساعت تازه به خودش زحمت داد بیاد پایین

شوهرمم فقط میگفت مامان جان خودتو ناراحت نکن سرشاماصلا نمیگفت داری اشتباه میکنی اینجوری نیست😭😭

از اول راهو اشتباه اومدی الان خیلی زمان میبره درست بشه احترامت از بین رفته سنمین باش اصلا با مادر شوهرت و خانواده و فامیلش گرم نگیر

منم گفتم اگر پسرتون منو نمیخواست شما راضی نبودین نمیومدین خاستگارین بعداز چندین ماه رفتو امد تازه خا ...

یبارمادرت یا پدرت شبیه این حرفو به شوهرت بزنن ببین چجوری برای احترام خودشون شونه صاف میکنن مردم اصلا اجازه نمیدن کسی عقده هاشو‌روشون تخلیه کنه و شخصیتشونو له کنه اصلا اجازه نمیدن 

بعد دیدم شوهرم نمیتونه بگه گفتم مامان جون زیاد اشتها نداره امشب (قبل شامم شیرینی خورده بودن) یهو برگ ...

چرا بهش میگی‌مامان‌جون 

من‌اصلا به مادرشوهرم نمیگم مامان اسمشو با خانم میگم مادر ادم اونیه که زحمت ادمو کشیده پدرشوهرمم اسمشو با اقا 

من خوده همسرم بهم میگه اگه جای تو با خانوم همکارم ازدواج کرده بودم یا با زن محمد الان این وضعم نبود و به دوستش که محمده گفت من انتخابم اشتباه بود خودم مقصرم، انتخاب همسرم.... خیلی خورد شدم 

نمی دونم ولی حتی به یاد این حرفام دیگه سنسی ندارم 

هیچوقت پسرم گشنه نمیخوابید منم تا میومدم حرف بزنم سوهرم چشم غره میرفت😭😭خودشم ساکت بود انگار واقعا ...

چقدر خودشیرینی اسی مگه شوهرت نی نی کوچولوئه بجای شوهرت حرف میزنی بعد مادرشو لوس میکنی کلا با همه اینجوری هستی ؟

منم گفتم اگر پسرتون منو نمیخواست شما راضی نبودین نمیومدین خاستگارین بعداز چندین ماه رفتو امد تازه خا ...

یعنی لعنت به این شوهرامون با این مادرای عفریتشون

منم کم نمیکشم از این ۲تا بشر

واقعا خیلی بیشعورن

شوهرت اومد چیگفت؟