2777
2789

سلام همسرم ی مشت زد تو سینه راستم آبان چند روزه شدید شده زده ب زیر بغل و پشت شونم رفتم بیمارستان عکس گرفت گفت چیزی نیست ولی دراز کشیدن برام سخته خیلی درد دارم چیکار کنم یعنی شکسته

برو‌شکایت کن‌تا آدم شه‌حداقل 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دیگه اگه خدایی نکرده شکسته بود تو عکس دیده میشد 

از ضربه وارد شده س متاسفانه 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

برو یه جا دیگه عکس بگیر شاید قفسه سینت شکسته 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شوهرتو از باغ وحش گرفتیی بابات کار خوبی میکنه باید حساب کار دستش بیاد بفهمه چطور بایه زن رفتار کنه

خانوادگی باغ وحشین آدمای شرین یکی از یکی بدتر ب خاطر دخترم نمی‌خوام کش بدم ولی بابام ول کن نیست میگه بریم پزشک قانونی